Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Borcea, anunțul momentului pentru Dinamo dacă “alb-roșii” promovează în SuperLiga: “Patrick o să-i anunțe!”. Video exclusiv

Cristi Borcea a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că fiul său, Patrick, este gata să le ofere jucătorilor de la Dinamo o primă consistentă pentru revenirea în primul eșalon.
30.05.2023 | 12:13
Cristi Borcea anuntul momentului pentru Dinamo daca albrosii promoveaza in SuperLiga Patrick o sai anunte Video exclusiv
Cristi Borcea, anunțul momentului pentru Dinamo dacă alb-roșii promovează în Superligă Patrick o să-i anunțe!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo este ca și promovată în SuperLiga după 6-1 cu FC Argeș în manșa tur a barajului, pe Arena Națională. Returul este programat sâmbătă, de la ora 21:00, la Pitești, dar ar trebui să fie o simplă formalitate pentru “roș-albi”. Cristi Borcea a fost printre fanii fericiți ai lui Dinamo la partida de luni.

Cristi Borcea, laude pentru Ovidiu Burcă după Dinamo – FC Argeș 6-1: “Este un băiat foarte muncitor, foarte calculat, foarte tipicar”

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Borcea a povestit că a fost la meci alături de fiul său, Patrick. Acesta din urmă a fost foarte încântat de prestația elevilor lui Ovidiu Burcă și că este gata să le ofere acestora o primă de 10.000 de euro pentru accederea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Cristi Borcea a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Burcă, omul care a reușit să o repună pe Dinamo pe drumul cel bun în cursa pentru SuperLiga. După un start de sezon complet ratat. Borcea spune că Burcă este un antrenor foarte serios, exact la fel cum a fost și ca jucător.

“Burcă niciodată nu a fost simpatic, a fost doar unul foarte serios. Și un jucător și un antrenor serios. Este un băiat foarte calculat, foarte muncitor, foarte tipicar. Așa a fost ca jucător, uită că este și ca antrenor. A fost aseară o mare bucurie.

ADVERTISEMENT

Patrick, fiul lui Cristi Borcea, încântat de prestația “roș-albilor” la Dinamo – FC Argeș 6-1. Le oferă jucătorilor o primă consistentă

Patrick, în urma jocului, mi-a zis ‘tati, vreau să le dau dacă se califică vreau să le dau o primă’. Și returul, o să vedeți, va fi un retur greu. Patrick o să le comunice că o să le dea o primă de 10.000 de euro la băieți pentru prestația lor.

Am pornit din galerie și am lăsat Dinamo că am plecat în 2011 la ultima finală de Supercupă câștigată. Am luat 13 trofee! Pe plan intern nicio echipă nu a reușit mai mult, am fost echipa deceniului. Nicio echipă din România nu a luat mai mult.

ADVERTISEMENT

La 41 de ani am făcut operație pe cord. Șase ore inima a fost pusă deoparte”, a povestit Cristi Borcea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. De altfel, Cristi Borcea chiar a fost nevoit să renunțe la Dinamo chiar din cauza gravelor probleme de sănătate.

Dinamo este ca și calificată în SuperLiga după 6-1 cu FC Argeș în barajul de pe Arena Națională

Dinamo a terminat pe locul 4 sezonul de Liga 2, după ce obținuse calificarea în play-off cu mari emoții, chiar în ultima etapă. “Câinii” au profitat la maximum de șansa pe care au obținut-o și au reușit să învingă de o manieră categorică pe FC Argeș, echipă aflată în degringoladă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT