Sport

Cristi Borcea are la nunta de la Budapesta patru „domnișori de onoare”! Un nume surprinzător!

28.09.2018 | 17:43
Cristi Borcea are la nunta de la Budapesta patru domnisori de onoare Un nume surprinzator

Cristi Borcea face duminică petrecerea de nuntă cu Valentina Pelinel la Budapesta, naș fiind Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Fostul acționar dinamovist are patru nume grele printre invitați, sau „domnișori de onoare” cum îi place să îi „alinte”.

FANATIK.RO a aflat că Giovanni Becali, Gigi Nețoiu, Victor Pițurcă și Nicușor Stan sunt cei patru „grei” la care Cristi Borcea a insistat în mod deosebit să fie prezenți la evenimentul din capitala Ungariei.

Cristi Borcea are la nuntă patru „domnișori de onoare”. Victor Pițurcă e marea surpriză!

Dacă faptul că Giovanni Becali și Gigi Nețoiu sunt printre cei mai buni prieteni ai lui Cristi Borcea din lumea fotbalului, surpriza ar reprezenta-o Victor Pițurcă. Într-adevăr acesta era în relații cordiale cu Borcea, care chiar a dorit să-l aducă la Dinamo când era la club, dar de aici până a deveni special guest la un eveniment intim atât de important părea cale lungă. Dar nu e!

Citește și…

Al patrulea apropiat al lui Borcea pentru care acesta a insistat să-i fie alături este Nicușor Stan, dar aici nu este nicio surpriză. Stan este un prieten vechi al lui Borcea, patron la celebrul Ambasad’Or din București, unde Cristi a participat la multe petreceri și evenimente.

Doar 50 de invitați la nunta lui Borcea într-un restaurant de lux închiriat cu 15.000 de euro

Petrecerea de nuntă a lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, nășiți de Marius Vizer și Irina Nicolae la Budapesta în acest week-end, duminică, 30 septembrie, este un eveniment cu puțini invitați. Vor fi maximum 50 de apropiați ai cuplului, totul desfășurându-se la un restaurant de lux închiriat de mire cu 15.000 de euro.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit la starea civilă la Primăria din Voluntari
Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit la starea civilă la Primăria din Voluntari

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit la starea civilă acum două săptămâni pe 12 septembrie, după care au decis să plece în străinătate. Au fost în Turcia și în Azerbaidjan, la Baku. Valentina Pelinel, a treia soție a lui Cristi Borcea, este însărcinată cu gemeni.