Sport

Cristi Borcea așteaptă cu nerăbdare noua arenă din Ștefan cel Mare: „Dinamo pierdea pe an între 12 și 20 de puncte din cauza stadionului”

Cristi Borcea abia așteaptă ca în Ștefan cel Mare să fie construit un nou stadion. Potrivit spuselor sale, Dinamo va avea numai de câștigat odată cu apariția acestuia.
30.03.2022 | 23:59
Cristi Borcea asteapta cu nerabdare noua arena din Stefan cel Mare Dinamo pierdea pe an intre 12 si 20 de puncte din cauza stadionului
ADVERTISEMENT

Spre deosebire de rivalii de la Rapid, care și-au inaugurat deja noul „templu” din Giulești, dinamoviștii încă așteaptă ca în locul „bătrânului” stadion din Ștefan cel Mare să fie construit altul, ultramodern.

Cristi Borcea, nerăbdător să vadă un nou stadion în Ștefan cel Mare

FANATIK dezvăluia, în vara anului trecut, că Dinamo a înaintat către Compania Națională de Investiții (CNI) o cerere pentru demararea procedurilor de demolare a arenei actuale și construirea uneia noi în locul ei.

ADVERTISEMENT

Pentru fostul patron al alb-roșilor, Cristi Borcea, nerăbdarea a atins, însă, cote maxime. Potrivit spuselor sale, echipa va avea numai de câștigat în momentul în care vor evolua pe un stadion modern, la fel cum se întâmplă acum cu Rapid.

Dinamo pierdea pe an între 12 și 20 de puncte din cauza stadionului. Rapidul acum va face minim 15 puncte datorită noului stadion.

ADVERTISEMENT

Nu e o greșeală că se aruncă rapidiștii. Să dai 200 de lei, dacă ești rapidist, te duci și dai. Îți ajuți echipa”, a declarat Borcea, potrivit prosport.ro.

Suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: „Implicarea ar fi foarte mare, eu sunt un tip implicat”

În altă ordine de idei, problemele financiare cu care se confruntă Dinamo ar putea deveni istorie. Așteptat cu brațele deschise de suporteri, fostul finanțator ar fi dispus să investească din nou, dar nu singur, ci cu „5-6 oameni” alături și fără să ocupe un post în conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

Da, și așa se va întâmpla. (n.r. Patrick va investi la Dinamo). Nu va mai fi de nivelul care a fost, dar în jurul meu sigur se vor aduna 5-6 oameni care abia așteaptă să fie performanță la Dinamo, dinamoviști adevărați.

Eu, pentru nimic în lumea asta, nu voi mai activa în conducere sau să mă ocup. Implicarea ar fi foarte mare, eu sunt un tip implicat.

ADVERTISEMENT

La mine nu au fost sărbători, familie… Știți foarte bine că de Crăciun sau Revelion eu transferam.”, a mai spus Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT