Fotbal intern

Cristi Borcea citează din Al Pacino și le transmite un mesaj dinamoviștilor: ”Mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine”

14.11.2019 | 09:37
Cristi Borcea citeaza din Al Pacino si le transmite un mesaj dinamovistilor Ma gasiti tot acolo unde eram cand nu aveati nevoie de mine
ADVERTISEMENT

Fostul acționar al clubului Dinamo București, Cristi Borcea, a vorbit despre posibila sa revenire în fotbal și le-a transmis un mesaj dinamoviștilor în care a folosit un citat din celebrul actor american Al Pacino. La o doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare, el a plecat la Budapesta pentru a se trata de o boală despre care nu a vrut să spună nimic.

Cristi Borcea, citează din Al Pacino și le transmite un mesaj dinamoviștilor: ”Nu mă interesează”

”Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou”, a spus fostul acționar pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT

”În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta. Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: ‘În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!’ Îi aparține lui Al Pacino”, a fost mesajul lui Cristi Borcea pentru dinamoviști.

Negoiță vinde clubul Dinamo pentru 1 leu și o garanție de 500.000 de euro

În urmă cu mai bine de două săptămâni, când a anunțat că vinde pachetul majoritar al clubului Dinamo București pentru 1 leu și o garanție de 500.000 de euro, Ionuț Negoiță a dezvăluit că în trecut a avut o discuție pe această temă cu Cristi Borcea, care a fost acționar în perioada 1995-2012. Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a spus pentru FANATIK o discuție avută cu Borcea în care acesta i-a transmis că nici dacă îi dă cineva bani nu se mai întoarce la Dinamo.

ADVERTISEMENT