Life

Cristi Borcea, decizie radicală în privința hotelului din Olimp. Nu i-a picat deloc bine Valentinei Pelinel

Cristi Borcea s-a văzut prins la mijloc după ce Valentina Pelinel a vrut o elimine pe Mihaela Borcea de la conducerea uneia dintre cele mai prospere afaceri.
05.07.2022 | 08:01
Cristi Borcea decizie radicala in privinta hotelului din Olimp Nu ia picat deloc bine Valentinei Pelinel
Cristi Borcea, hotărâre majoră în privința primei soții. Valentina Pelinel, deranjată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și-a dorit să conducă singură hotelul de 3 stele din Olimp, însă partenerul de viață a luat o decizie care nu este deloc în favoarea sa, ci în a primei sale soții. Hotărârea este definitivă din partea omului de afaceri.

Cristi Borcea, hotărâre majoră în privința primei soții. Valentina Pelinel, deranjată

Cristi Borcea a numit-o în continuare pe Mihaela Borcea adminstrator al hotelului de lux de pe litoral, în ciuda faptului că la începutul anului actuala soție, Valentina Pelinel, dorea să o elimine pe aceasta de la conducere.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri i-a prelungit primei sale partenere de viață contractul care ar fi expirat în 2023 și în felul acesta are tot dreptul să se ocupe de cele necesare în spațiul din Olimp. Decizia se poate modifica la data de 5 februarie 2027.

„Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027. 

ADVERTISEMENT

Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA.

De asemenea, pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial, anunță ziuadeconstanța.ro.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, decizie în favoarea primei sale soții, Mihaela

Prima soție a lui Cristi Borcea deţine 947.229 acţiuni, ceea ce înseamnă 21,035% din capitalul social şi drepturile de vot. În felul acesta rămâne în continuare unicul administrator al hotelului de 3 stele din stațiunea Olimp.

Decizia nu a fost tocmai pe placul Valentinei Pelinel, actuala soție a omului de afaceri. Blondina ar fi vrut ca Mihaela Borcea să fie scoasă definitiv din afacere pentru a se ocupa singură de spațiul în care a pus mult suflet.

ADVERTISEMENT

Modelul ajunge foarte des pe litoralul românesc, acolo unde se întâlnește frecvent cu prima soție a lui Cristi Borcea. Cele două femei din viața finanțatorului de la Dinamo trebuie să se înțeleagă și să discute mereu despre hotel.

ADVERTISEMENT