Life

Cristi Borcea, decizie surprinzătoare. Cui i-a dăruit afaceristul un bolid de lux

Cristi Borcea a luat o decizie surprinzătoare. Iată cui i-a dăruit afaceristul un bolid de lux pentru că nu se simțea bine în el.
30.09.2021 | 16:00
Cristi Borcea decizie surprinzatoare Cui ia daruit afaceristul un bolid de lux
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a luat o decizie surprinzătoare. Omul de afaceri a dăruit una dintre mașinile de lux pe care le deținea, pentru că nu se simțea bine în ea. Este vorba despre un Maybach, iar autoturismul nu îi oferea fostului acționar Dinamo confortul de care avea nevoie.

Deși are succes în afaceri, Cristi Borcea nu este foarte pasionat de mașini. Afaceristul a precizat că este foarte important  pentru el să se simtă bine într-o mașină.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, decizie surprinzătoare. Cui i-a dăruit afaceristul un bolid de lux

Cristi Borcea a luat o decizie surprinzătoare, după ce și-a dat seama că nu se simte bine în cel mai nou bolid pe care l-a cumpărat, dar în care nu s-a simțit foarte bine.

Invitat la o emisiune, afaceristul a vorbit despre autoturismele pe care le deține. Acesta a mai spus că nu este foarte pasionat de mașini, ci de confortul pe care îl oferă una scumpă.

ADVERTISEMENT

După ce și-a comandat un Maybach, un bolid produs de Mercedes, Cristi Borcea a constatat că nu se simte bine în automobil, așa că i l-a oferit lui Gigi Nețoiu, fost acționar la Dinamo.

„Mi-am comandat ultimul tip de Maybach și I l-am dat fratelui meu Nețoiu, că îmi era rău. Singura mașină în care nu îmi e rău e Audi.

ADVERTISEMENT

Nu sunt pasionat de mașini, sunt pasionat de confortul meu. De obicei, conduc eu până la birou. De acolo, conduce șoferul. Mie îmi place Audi”, a declarat Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogați oameni din țară și are afaceri în agricultură, turism și domeniul petrolier, datorită cărora are milioane de euro în conturi.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea și soția lui au împlinit trei ani de căsnicie

Recent, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împlinit trei ani de căsnicie. Cu această ocazie, fostul model a postat pe rețelele sociale un mesaj special adresat partenerului ei de viață.

Cei doi îndrăgostiți au trei copii împreună și se gândesc să mai aibă unul, după cum a declarat afaceristul la un moment dat.

„Cu 3 ani în urmă, în această zi, ne uneam destinele. Copleșită de emoții: Milan cu zâmbetul său, Indira și Rania cuminți în burtică și noi doi.

Recunoscătoare pentru acești 3 ani minunați”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT