Life

Borcea, declarații șocante cu zâmbetul pe buze: „Am lovit-o pe Alina Vidican, dar nu în penitenciar”

20.01.2021 | 07:20
Borcea declaratii socante cu zambetul pe buze Am lovito pe Alina Vidican dar nu in penitenciar
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a șocat pe toată lumea cu seninătatea cu care a recunoscut că a lovit o femeie, chiar pe fosta lui nevastă, Alina Vidican, cu care are doi copii.

Fostul patron de la Dinamo a declarat zâmbind că a lovit-o pe Alina Vidican, însă a ținut să precizeze că nu s-a întâmplat în timpul unei vizite la penitenciar, când aceasta era însărcinată, ci cu altă ocazie, mai degrabă decât să spună că îi pare rău pentru acest gest.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai s-a blocat când a auzit cu câtă lejeritate a făcut aceste mărtusiriri Borcea. „Ați lovit vreodată o femeie?”, este întrebarea pe care i-a pus-o prezentatoarea Kanal D, de la care discuția a evoluat către recunoașterea faptului că a fost violent cu Alina Vidican.

Cristi Borcea recunoaște senin că a lovit-o pe Alina Vidican

Denise i-a amintit lui Borcea de episodul precizat de presă în care ar fi lovit-o pe Vidican însărcinată fiind, dar acesta a negat acel moment. În schimb, a ținut să precizeze, la insistențele realizatoarei de la Kanal D că agresiunea nu s-a produs la penitenciar.

ADVERTISEMENT

„Am lovit o femeie, dar atunci, cu Alina, nu s-a întâmplat. Alina nu a avut nicio discuție cu Mihaela (n.r.: s-a zvonit că s-ar fi certat destul de urât, iar Borcea ar fi altoit-o pe blondă). Ele se înțelegeau foarte bine.  În alt context, da, dar nu cât am fost în penitenciar”, a șocat Cristi Borcea.

„Nu le-am cumpărat tăcerea soțiilor mele”

Acesta a mai spus că niciodată nu a cumpărat tăcerea soțiilor sale, pentru că le pompează mereu bani pentru creșterea copiilor. A înlocuit cuvântul bani cu oxigen și le-a adresat un mesaj fostelor sale neveste.

ADVERTISEMENT

„Nu le-am cumpărat tăcerea soțiilor. Pentru ele, e Dumnezeu și apoi sunt eu. Eu le dau oxigenul de care au nevoie. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copii și să își vadă de copii și să fie pozitive. 

Dacă eu le dau oxigenul, poți să trăiești fără oxigen? Nu sunt obligate. Și Alina și Mihaela au relații cu doi bărbați extraordinari”, a completat afaceristul.

ADVERTISEMENT