Sport

Cristi Borcea, despre cel mai tare transfer pe care l-a încercat la Dinamo. I-a oferit lui Adi Mutu un salariu record pentru campionatul României

Cristi Borcea (52 de ani) a făcut o super dezvăluire despre Adrian Mutu (43 de ani), căruia i-a făcut o ofertă fabuloasă pentru a se întoarce în Ștefan cel Mare.
20.08.2022 | 21:39
Cristi Borcea despre cel mai tare transfer pe care la incercat la Dinamo Ia oferit lui Adi Mutu un salariu record pentru campionatul Romaniei
Cristi Borcea a vrut să îl aducă pe Adrian Mutu la Dinamo și i-a făcut o ofertă fabuloasă. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu are un parcurs excelent la pe banca tehnică a Rapidului, iar Cristi Borcea îi prevede un viitor strălucit.

Cristi Borcea a fost aproape să îl transfere pe Mutu după ce a fost dat afară de la Chelsea

Cristi Borcea a declarat că l-a ofertat pe Adrian Mutu după „scandalul cocaina” de la Chelsea: „El când a venit de la Chelsea a avut în biroul meu contract de 1 milion, dacă nu mergea la Juventus, venea la Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Borcea a simțit că Mutu va ajunge un mare antrenor încă din perioada în care era fotbalist: „El semnase (n.r. cu Juventus), dar am știut de când era jucător că va ajunge un antrenor mare și o să vedeți că va ajunge”.

Fostul patron al lui Dinamo nu a mai ținut legătura cu „Briliantul” însă se consideră un fel de părinte spiritual pentru el: „Încă nu este Rapidul pe care Adrian Mutu și-l dorește, el este un om foarte ambițios. Nu am vorbit cu el de când este la Rapid, dar eu îl știu, eu l-am crescut de la 18 ani”. 

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea îl laudă pe Dan Șucu: „Este un om potent, care poate să plătească orice sumă”

Cristi Borcea este impresionat de Dan Șucu și îl felicită pentru faptul că nu se implică la Rapid: „Dan Șucu este un om potent, care poate să plătească orice sumă.

A arătat forță, din moment ce a creat o echipă competitivă și i-a dat mână liberă lui Adi (n.r. Mutu) să-și aleagă jucătorii”.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul e convins că Rapid va reuși să se bată la Dinamo și crede că Adi Mutu va reuși în Giulești: „Rapidul e cu potențialul cel mai mare. Au o echipă care se va vedea în timp rezultatele și performanța. La anul sigur se vor bate la campionat.

Sezonul ăsta poate printr-o conjunctură, poate să facă în iarnă 3-4 transferuri foarte bune și să meargă în play-off, dar depinde de strategia fiecăruia”, a spus Cristi Borcea la ProSport.

ADVERTISEMENT

Rapid se află pe locul șase în SuperLiga după cinci meciuri, cu nouă puncte. „Alb-vișiniii” au pierdut acasă cu FC U Craiova 1948 și în deplasare cu Petrolul.

ADVERTISEMENT