Cristi Borcea, despre condamnarea lui Gigi Becali: “S-a dus la puşcărie din cauza mea”

Valeriu Tache    Andrei Șchiopu   
în Dinamo
23/12/2019, 11:32
Cristi Borcea, despre condamnarea lui Gigi Becali: “S-a dus la puşcărie din cauza mea”
Cristi Borcea. Sursă foto: digi24.ro
Cristi Borcea a vorbit despre condamnarea lui Gigi Becali și a declarat în cadrul emisiunii Realitatea Sportivă că Gigi Becali a ajuns la pușcărie din cauza lui.

Cristi Borcea, despre condamnarea lui Gigi Becali

Cristi Borcea a făcut mai multe dezvăluiri, printre care și despre celebrul caz „valiza” și a declarat că Gigi Becali a făcut închisoare din cauza lui, pentru că nu a vrut ca un meci Dinamo – FCSB să se termine la egalitate:
„Eu nu am făcut blaturi, dar am făcut tot timpul tot posibilul să câştige Dinamo. Luam toate măsurile pentru a câştiga un meci.
Mai mult de atât că naşul meu, Gigi Becali, s-a dus la puşcărie din cauza mea, pentru că nu am putut să fac un meci nul cu el…care pe Dinamo nu o afecta absolut deloc.
Cred că asta spune tot, nu? Eu am fost corect şi i-am spus lui Gigi Becali, înaintea meciului, că este exclus să facem meci nul.
Dup-aia, s-a dus la Cluj şi s-a dus la puşcărie”, a încheiat fostul acționar al lui Dinamo București.

Borcea anunță desființarea lui Dinamo

Cristi Borcea a făcut o previziune sumbră și anume că Dinamo se va desființa înt-un an: „Într-un an de zile Dinamo se desfiinţează dacă nu se face stadion. Cine să investească? S-a pierdut şi baza Dinamo. Dacă nu se face stadion, e imposibil să mai supravieţuiască.

Singurul proiect pe care îl susţin e cel al ADPD. Dar aştept să strângă 4 milioane de euro. Dacă fac asta şi iau clubul de la Negoiţă, Vova Cohn a zis că vine cu 500 de mii de euro, vin şi eu cu 1 milion dacă se face treaba asta, cu suporterii, cu ADPD

Pentru că e domnul Cornel Dinu acolo. Pentru Patrick, fiul meu, o fac, că plânge, suferă… În acest moment sunt 7-8 oameni de afaceri foarte potenţi financiar, care trag de mine să investim. Şi nu pot să-i păcălesc

Nu mai e nimic la Dinamo, nici terenuri, nici bază sportivă, nici birouri. Eu nici la meciuri nu mai merg, nu am de gând să fac asta. Trebuie să am grijă de familia mea”,  a încheiat Cristi Borcea.

Închide ×