Borcea face legea în AREST! Ce viaţă de lux duce în puşcărie

In timp ce Elena Udrea se plange de conditiile dure din arest, de prezenta sobolanilor, de lipsa apei calde, si de alte neajunsuri, in penitenciarul Poarta Alba lucrurile stau cu totul altfel....
01.03.2015 | 16:26
Borcea face legea in AREST Ce viata de lux duce in puscarie

In timp ce Elena Udrea se plange de conditiile dure din arest, de prezenta sobolanilor, de lipsa apei calde, si de alte neajunsuri, in penitenciarul Poarta Alba lucrurile stau cu totul altfel.

Penitenciarul Poarta Alba este destinatia preferata de detinutii ‘vedeta’, multi dintre ei schimbandu-si domiciliul special pentru a putea beneficia de conditiile speciale de la Poarta Alba unde se afla in prezent printre altii Gigi Becali, Cristi Borcea si Miron Mitrea.

O ancheta a celor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, iar in centru lor se afla Cristi Borcea.

Potrivit unui raport al ANP, citat de B1 TV, Cristi Borcea a beneficiat de renovarea celulei. Aceasta are in prezent mocheta pe jos, un televizor plasma, un frigider si pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric.

In plus Cristi Borcea a avut acces la aparate de fitness. El a putut sa faca miscare cu ajutorul unei benzi de alergat si a unei biciclete.

Cristi Borcea a avut parte de tratament preferential din partea gardienilor care i-au dat chiar si o cheie pentru a ii facilita accesul la un telefon instalat special pentru el in zona spalatoriei in care ar fi trebuit sa lucreze. Insa Borcea nu a lucrat, el si-a pentrect timpul destinat muncii vorbind la telefon, iar gardienii i-ar fi pontat activitatea, pentru a ii asigura reducerea pedepsei.

Borcea a beneficiat si de vizite peste numarul celor permise de regulament si de bani primiti in mod direct sau prin intermediul altor detinuti carora familia sa le-a trimis fonduri pentru a-si putea cumpara tot ce doreste de la magazinul penitenciarului.

Ancheta ANP a relevat faptul ca in celula lui Borcea nu s-au efectuat niciodata controale si ca acesta avea in celula parfumuri si alte produse la care alti detinuti nu au acces.

Sursă: www.ştiripesurse.ro