Fotbal intern

Cristi Borcea, investiție de 200 de milioane de euro în plină pandemie! Ce răspuns a primit de la Primăria lui Firea

05.05.2020 | 11:03
Cristi Borcea investitie de 200 de milioane de euro in plina pandemie Ce raspuns a primit de la Primaria lui Firea
Cristi Borcea face o investiție de 200 de milioane de euro în plină pandemie! Așteaptă aprobarea Consiliului General al Capitalei. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea are noi idei prin care să se îmbogățească, iar fostul patron al lui Dinamo este gata să facă o investiție de 200.000.000 de euro în imobiliare, în plină pandemie de coronavirus, dar mai are nevoie de aprobarea Consiliului General al Capitalei, pentru a începe proiectul.


UPDATE, 5 mai. Consiliul General al Capitalei a respins, surprinzător, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) care să autorizeze ridicarea unor blocuri de 14 etaje pe malul lacului Tei, dezvăluie ziaristii.com. Proiectul imobiliar al lui Cristi Borcea a primit o lovitură neașteptată din partea instituției conduse de Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

Știrea inițială, 26 aprilie, ora 18.41

Cristi Borcea așteaptă aprobarea unei investiții de 200 de milioane de euro

Cristi Borcea așteaptă aprobarea unei investiții de 200.000.000 de euro în construcția a unor blocuri de 14 etaje pe lângă Lacul Tei și așteaptă doar aprobarea Consiliului General al Capitalei pentru a demara proiectul.

În urma proiectului, ar urma să se construiască 800-1.000 de apartamente, iar metrul pătrat ar urma să coste aproximativ 2.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir crede că Cristi Borcea ar putea ajuta fotbalul românesc

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre faptul că Cristi Borcea ar putea ajuta fotbalul românescu cu teste pentru depistarea coronavirusului:

„Trebuie reluate antrenamentele şi, cel mai important, jucătorii să fie testaţi o dată la trei – patru zile. Dacă n-au, atunci să meargă la Borcea, are teste fără număr, le aduce de undeva de afară. 

ADVERTISEMENT

Mă cheamă şi pe mine din trei în trei zile, îmi zice «Tăticule, hai la mine să-ţi fac testul, să vedem dacă eşti în regulă». Se testează şi el, vine Neţoiu, vin toţi la el să facă testul, deci, pe cei din fotbal, dacă vor avea nevoie, îi rezolvă Borcea fără probleme”.

„Te înţeapă în penultimul deget, iar sângele e introdus în acea tabletă, peste care se pune o soluţie anume. Apoi, te uiţi la el şi aştepţi să treacă acea soluţie de un indicator anume.

ADVERTISEMENT

Trebuie să treacă de jumătatea unui nivel indicat, dacă nu trece, atunci te-ai ars, ajungi direct la «Matei Balş» sau «Victor Babeş»!”, a mai transmis fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ADVERTISEMENT