Life

Cristi Borcea, gest uluitor pentru soția lui. Valentina Pelinel a fost surprinsă

14.02.2021 | 18:14
Cristi Borcea gest uluitor pentru sotia lui Valentina Pelinel a fost surprinsa
Cristi Borcea, gest uluitor pentru soția lui. Valentina Pelinel a fost surprinsă. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De Ziua Îndrăgostiților, Cristi Borcea și-a surprins partenera de viață cu un gest uluitor, la care nu s-ar fi așteptat. Valentina Pelinel a avut parte de cea mai frumoasă petrecere de ziua ei. 

Fostul acționar de la Dinamo apelează la cele mai romantice gesturi atunci când vrea să-și surprindă partenera de viață. Blonsina le-a arătat urmăritorilot de pe rețelele de socializare ce a primit de ziua ei din partea bărbatului cu care este căsătorită de aproape trei ani.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a dat o petrecere restrânsă pentru soția lui și i-a adus artiștii preferați cu această ocazie. Zilele trecute, a fost ziua onomastică a Valentinei Pelinel, sărbătorită pe 10 februarie (Sfânta Valentina).

Cristi Borcea, gest uluitor pentru soția lui. Valentina Pelinel a fost surprinsă

Cristi Borcea reușește să surprindă de fecare dată. Gesturile romantice pe care le face pentru soția lui nu sunt uitate prea ușor de către Valentina Pelinel, care a fost emoționată de surpriza pe care i-a făcut-o partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Pentru că a fost ziua ei onomastică recent, dar și pentru că astăzi este Valentine’s Day, Cristi Borcea i-a organizat o petrecere pentru soție, unde a chemat câțiva artiști care să-i cânte Valentinei. Emoționată, aceasta a postatun clip video în timp ce dansa cu afaceristul pe o melodie romantică.

„De ziua mea, cadoul de la soțul meu e un vis devenit realitate: trupa mea preferată, Gypsy Kings. Despre asta e iubirea.Valentine’s Day fericit pentru toată lumea!”, a scris Valentina Pelinel pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Valentina Pelinel, Cristi Borcea
Cristi Borcea, petrecere surpriză pentru Valentina Pelinel. Sursa foto Instagram

Cristi Borcea, un romantic incurabil

Cristi Borcea este un bărbat foarte romantic și adoră să-și facă partenera fericită. Zilele trecute, fostul șef de la Dinamo i-a adus soției sale un buchet de flori atât de mare, încât nici măcar nu a încăput într-o fotografie.

Valentina Pelinel a postat acest moment pe contul de Instagram, unde și-a exprimat iubirea pentru cel care îi este soț încă din 2018.

ADVERTISEMENT

„My love. Now and always ❤❤❤” (n.r. „Iubirea mea. Acum și pentru totdeauna”), a scris blondina la descrierea fotografiei, cu doar câteva zile în urmă.

ADVERTISEMENT