Sport

Cristi Borcea îl pune la zid pe Vali Lazăr după episodul ”chiloții” de la amicalul cu Dinamo: ”Așa ceva nu se putea întâmpla pe vremea mea”

Vali Lazăr nu a trecut peste conflictul cu antrenorul lui Dinamo și a aruncat înspre acesta cu două perechi de chiloți de damă, dar gestul său a fost criticat de Cristi Borcea.
24.01.2023 | 17:08
Cristi Borcea il pune la zid pe Vali Lazar dupa episodul chilotii de la amicalul cu Dinamo Asa ceva nu se putea intampla pe vremea mea
Vali Lazăr nu a trecut peste conflictul cu antrenorul lui Dinamo și a aruncat înspre acesta cu două perechi de chiloți de damă, dar gestul său a fost criticat de Cristi Borcea. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al ”câinilor”, ajuns între timp la CS Păulești, și-a explicat decizia neașteptată prin faptul că Ovidiu Burcă nu a avut curajul să-l privească în ochi când l-a dat afară de la Dinamo.

Vali Lazăr, criticat de Cristi Borcea după ce a aruncat cu chiloți înspre antrenorul lui Dinamo

Momentul în care Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți de damă înspre Ovidiu Burcă a fost condamnat de oameni din fotbal, iar Cristi Borcea a dezvăluit că un astfel de gest nu s-ar fi întâmplat în perioada în care el era acționat la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Normal că a exagerat, mai ales el fiind pe final de carieră… Este și a fost un jucător foarte bun și cred că și regretă ieșirea lui. După părerea mea, el vrea să înceapă o carieră de antrenor și nu a început bine.

Cred că îi pare rău și îl va marca, pentru că la rândul lui, o să vedeți, o să vorbim peste cinci, șase ani, când se va apuca de antrenorat și va antrena, o să aibă aceeași lipsă de respect și nu o să îi convină.

ADVERTISEMENT

Așa ceva nu se putea întâmpla pe vremea mea la Dinamo. Niciodată, pentru că impuneam disciplina și jucătorii știau că pentru mine cel mai important este antrenorul, nu jucătorii. Le spuneam asta ca să dau forță antrenorului”, a declarat Borcea, pentru prosport.ro.

Lazăr va fi judecat la Comisia de Disciplină

Gestul lui Vali Lazăr nu a rămas fără urmări. Conducerea clubului CS Păulești a decis să ia măsuri. Într-o primă fază, fotbalistului i-a fost reținut salariul pe trei luni, iar în caz de recidivă urmează să-i fie reziliat contractul.

ADVERTISEMENT

În plus, oficialii echipei din Liga 3 au anunțat că i s-a reziliat și contractul de antrenor la echipa de juniori. ”N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”, a precizat Vasile Vasile, președintele clubului.

Prin intermediul unui comunicat semnat de Vlad Iacob, administratorul special al clubului, Dinamo a dezvăluit faptul că va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al lui Lazăr.

ADVERTISEMENT

Pentru gestul său, Vali Lazăr nu a scăpat de critici”Trebuie să se ia măsuri, nu se poate întâmpla așa ceva”, a reacționat, tranșant, fostul internațional Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT