Fotbal intern

Cristi Borcea înapoi la Dinamo? Fostul şef al “câinilor”, surprins în Complexul Ştefan cel Mare. Dovada FOTO

08.08.2018 | 16:03

Cristi Borcea înapoi la Dinamo. Fostul şef al “câinilor” a fost fotografiat, miercuri după-amiază, de paparazzii FANATIK.RO în Complexul Sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare. Omul de afaceri şi-a mutat recent biroruile în apropierea stadionului formaţiei antrenate de Florin Bratu.

Fostul finanţator al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare s-a dat jos din maşina Audi pe care o deţine şi a trecut pe lângă stadionul unde, cândva, privea meciurile lui Dinamo cu mari emoţii. Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare la începutul lunii iulie, după ce a ispăşit patru ani şi patru luni din sentinţa primită în Dosarul Transferurilor. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cristi Borcea înapoi la Dinamo?

Cristi Borcea înapoi la Dinamo. Omul de afaceri a declarat că nu-şi doreşte să revină la echipă, dar că va fi alături de fiul său Patrick, dacă acesta va decide să vină în conducerea clubului. “Mi-e și dor să revin în fotbal, dar sunt momente. Frică? Nu-mi este frică, nu mi-a fost niciodată, mai ales că eu am mai fost antrenat în ‘Ștefan cel Mare’. Toată viața îmi va fi dor de Dinamo. E adevărat că echipa n-a ajuns în Champions League, dar sperăm să ajungă. S-au schimbat însă foarte multe în fotbal. Ce bani se băgau de către Dinamo, Steaua, Rapid, Timișoara, Vaslui, chiar și Ceahlăul, Galați, Craiova. Cu mine sigur nu va mai ajunge Dinamo prin Europa, pentru că nu o să mai apar niciodată în conducere. Poate, însă, cu Patrick”, a declarat Cristi Borcea la începutul acestei veri.

Cristi Borcea înapoi la Dinamo
Cristi Borcea înapoi la Dinamo