Life

Cristi Borcea își pune viața în pericol, după ce a suferit operații pe inimă. Gestul care a atras atenția tuturor

26.08.2020 | 07:46
Cristi Borcea isi pune viata in pericol dupa ce a suferit operatii pe inima Gestul care a atras atentia tuturor
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea profită din plin de libertate și de ultimele zile de vară la malul mării, alături de familie și prieteni. Numai că, fostul acționar al lui Dinamo a uitat cu ce probleme medicale se confruntă și și-a pus viața în pericol.

În martie 2012, a fost operat pe cord deschis la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu o malformație, cel mai probabil, congenitală. Astfel, i s-a făcut un by-pass pe o arteră coronară care era blocată.

ADVERTISEMENT

În plus, cât a fost încarcerat la Rahova, Cristi Borcea a suferit de hipertensiune arterială,  intoxicație cu metale grele, insomnie, dislipidemie, dar și cardiopatie eschiemică. După ce a fost eliberat condiționat, a uitat că sănătatea îi este în piuneze și a revenit la excesele pe care le făcea și înainte: trabuc și alcool.

Cum și-a pus Cristi Borcea viața în pericol, după ce a fost operat pe inimă

Așa a fost surprins fostul acționar dinamovist pe plaja din Mamaia. La un trabuc și un pahar de vin rece, alături de Marian Alecu, un milionar celebru din România pentru afacerile din zona fast food, scrie cancan.ro. După ce a suferit o operație pe cord deschis, Borcea a primit indicații clare cu privire la viața sănătoasă pe care trebuie să o aibă, pentru a nu mai trece printr-un astfel de chin.

ADVERTISEMENT
Cristi Borcea
Cristi Borcea își pune viața în pericol, după ce a suferit operații pe inimă. Gestul care a atras atenția tuturor. sursă foto: cancan.ro

Cristi Borcea, fostul preşedinte executiv al FC Dinamo, este un cardiac cunoscut. Până acum, din cauza supărărilor pe care le-a avut de-a lungul vieții, fostul șef de la Dinamo a făcut două operații pe cord deschis, are patru stenturi montate și poate oricând să facă un infarct.

Asta înseamnă că trabucurile și șampania fină, ori altă formă de alcool, nu-i fac bine lui Borcea, mai ales că starea de sănătate nu-oi permite. Țigările sau trabucurile sunt un dușman al circulației sângelui și mai ales al inimii.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a fost eliberat condiționat în noiembrie 2019, dar nu s-a putut bucura pe deplin din cauza problemelor de sănătate care i-au tot dat bătăi de cap. La scurt timp după ce a scăpat de pedeapsă, afaceristul a plecat în Spania, la o clinică privată, unde a încercat să scape de numeroasele probleme medicale.

A făcut terapie, detoxifiere și încearcă să scape de insomnii. A ajuns și în Ungaria, tot cu probleme medicale, dar nu a vrut să vorbească despre boala care îl chinuia. Singuril gând pe care l-a avut când a ieșit din Rahova a fost să fie sănătos ca să se poată bucura de familia pe care o are.

ADVERTISEMENT