Fotbal intern

Cristi Borcea l-a contactat pe Ionuț Negoiță pentru cumpărarea lui Dinamo: ”M-a sunat o singură dată”

29.10.2019 | 14:08
Cristi Borcea la contactat pe Ionut Negoita pentru cumpararea lui Dinamo Ma sunat o singura data
ADVERTISEMENT

Fostul acționar al FC Dinamo, Cristi Borcea, l-a contactat pe actualul finanțator Ionuț Negoiță pentru cumpărarea clubului. Șeful grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare a anunțat că este dispus să vândă pachetul majoritar de 51% din acțiuni pentru 1 leu.

Cristi Borcea l-a contactat pe Ionuț Negoiță pentru cumpărarea lui Dinamo

”Cristi Borcea m-a sunat o singură dată. Mi-a spus că stadionul e problema, că dacă era stadionul se rezolva… I-am spus, vorbeşte cu domnul Badea. Se pare că el are cheia sau ştie cum se descuie treaba la stadion. Dar ocupaţi-vă şi rezolvaţi. Nu vreau să vând jucătorii, pentru că sunt sigur că se vor găsi investitori și vreau ca Dinamo să aibă un lot puternic”, a spus Ionuț Negoiță despre discuția pe care a avut-o cu Cristi Borcea privind vânzarea clubului Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Îmi asum toate deciziile luate la Dinamo. Am făcut cu bună credință toate lucrurile. Nu am promis că mergem în Champions League. Acum am ridicat mâna că nu mai pot, nu mai vreau, 1 leu și gata. Sunt împăcat cu ce am făcut. Că am pierdut bani, câți bani, nu mai contează”, a mai spus acționarul majoritar de la FC Dinamo în finalul conferinței de presă.

Datoriile de la Dinamo nu depășesc 2 milioane de euro

În cadrul conferinței de presă, Ionuț  Negoiță a amenințat cu desființarea clubului Dinamo București, dacă într-o lună nu va găsi un investitor care să preia pachetul majoritar de 51% din acțiuni. Omul de afaceri a susţinut că  datoriile formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare nu depăşeşc 2.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT