News
notix pixel id

Cristi Borcea, la un pas de libertate. Judecătorii decid azi asupra cererii de eliberare condiționată

10.04.2019 | 08:14
Cristi Borcea, eliberat condiționat!? Ce decid judecătorii?

Cererea de eliberare condiționată a lui Cristi Borcea va fi judecată în cursul zilei de azi, la Judecătoria Sectorului 5. Magistrații vor dezbate miercuri, 10 aprilie, soarta omului de afaceri referitor la solicitarea acestuia de eliberare condiționată. Fostul acționar al FC Dinamo București este la momentul actual la Penitenciarul Rahova pentru a-și ispăși pedeapsa din dosarul retrocedării plajelor.

Cererea de eliberare condiționată a lui Cristi Borcea, judecată azi!

Cristi Borcea așteaptă azi verdictul! Omul de afaceri așteaptă azi decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 5 privind cererea de eliberare condiționată depusă de acesta. Hotărârea nu va fi definitivă, astfel că fostul acționar FC Dinamo București nu va ieși încă din Penitenciarul Rahova. Cristi Borcea a fost condamnat pe data de 8 februarie 2019, la nu mai puțin de 5 ani de închisoare în dosarul retrogedării plajelor.

În același dosar este implicat și fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, fugit în Madagascar. Curtea de Apel București a decis pe 18 martie ca fostul finanțator al clubului Dinamo să execute o condamnare de 7 ani și 6 luni de închisoare. Pedeapsa reprezintă contopirea mai multor condamnări definitive din dosarele retrocedării ilegale de terenuri și transferuri din fotbal.

Cristi Borcea așteaptă verdictul magistraților! Va fi eliberat condiționat?
Cristi Borcea așteaptă verdictul magistraților! Va fi eliberat condiționat fostul acționat FC Dinamo București? Decizia magistraților nu este definitivă

„Ce le-a spus domnul Borcea, procurorilor? Numai adevărul!”

Cu privire la al doilea dosar după ieșirea din închisoare, Administrația Națională a Penitenciarelor a comunicat pentru Știrile PRO TV că „Directorul general al ANP, Marian Dobrică, nu a acordat nicio permisie, pentru că nu are atribuţii în acest sens şi nici nu a favorizat vreun deţinut sau fost deţinut”.

„Este o anchetă în curs a DNA, care va lămuri situaţia. Numai în perioada 2017-2018 domnul Borcea a avut zece permisii, care însumează 70 de zile, deşi nu avea dreptul, iar, în timpul ăsta, culmea, avea şi activităţi care i-au permis scurtarea timpului de detenţie”, se încheie comunicatul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri