Fotbal intern

Cristi Borcea, laude la adresa lui Ioan Andone: „Nu există dinamovist mai mare ca el! E perfect dacă vine cu oameni care să aibă bani”

27.04.2020 | 16:47
Cristi Borcea laude la adresa lui Ioan Andone Nu exista dinamovist mai mare ca el E perfect daca vine cu oameni care sa aiba bani
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea se arată încântat de faptul că Ioan Andone va fi numit președinele lui Dinamo, dacă Dinamo va fi vândut către investitorii spanioli, conform prosport.ro.

Cristi Borcea îl laudă pe Ioan Andone

Cristi Borcea l-a lăudat pe Ioan Andone, care ar putea fi numit președintele lui Dinamo, dacă clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare” va fi vândut către investitorii spanioli:

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre Dinamo. M-am abținut să fac comentarii. Fiind vorba despre Ioan Andone, voi face o excepție. Orice soluție care să o salveze pe Dinamo e bună, dar Andone e ideal.

De Andone se leagă cele mai mari performanțe ale lui Dinamo și ca jucător, și ca antrenor. Acum poate face asta și ca președinte”.

ADVERTISEMENT

„Nu există dinamovist mai mare ca el. Dacă vine și cu oameni cu bani, care să bage milioane în club, e perfect. Ce să îți dorești mai mult, ca suporter al lui Dinamo? Andone are experiență, știe fotbal, cunoaște Liga 1 și este câine de-o viață”, a mai spus Cristi Borcea.

Ionuț Negoiță i-a surprins pe investitorii spanioli

Ionuț Negoiță i-a surprins pe investitorii spanioli, după ce aceștia au găsit trei facturi neachitate în valoare de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Firmele lui Ionuț Negoiță şi hotelurile pe care le deţine au fost şi continuă să fie princiaplul partener de afaceri al clubului Dinamo.

Chiar dacă au aflat abia acum de cele trei datorii, investitorii spanioli continuă să își dorească să cumpere Dinamo și chiar au acceptat și noile facturi ale lui Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a vorbit despre vânzarea lui Dinamo și a zis că investitorii din Spania au prioritate în acest moment, iar ibericii au anunțat că vor să cumpere clubul până la data de 30 aprilie.

„Au avansat niște lucruri, nu asta e problema, problema este că acel fond de investiții din Spania, cu care suntem în discuții au făcut în weekend o propunere destul de ciudată, în care să aibă salariile la zi plătite.

Eu le-am zis dau totul pe un lei, ei să se ocupe de restul, eu am avut o discuție cu ei și s-au resuscitat, ajungând la o formulă de compromis.

Rămâne de văzut, ei par oameni serioși, mi-au zis că au bani, au oameni pregătiți în fotbal, dar să vedem. Ei sunt la curent cu tot ce se întâmplă la Dinamo, dar ei voiau să renunțăm la tot și să mai punem și bani, ei doar să vină și să adauge”, a spus Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT