Sport

Cristi Borcea mai face un copil? Cum s-a dat de gol Valentina Pelinel

31.07.2018 | 19:25

Cristi Borcea mai face un copil? Ai zice că ar trebui să aibă alte gânduri odată cu ieşirea din închisoare, mai ales că are deja şapte! Însă iată că a trecut fix o lună de zile de când fostul acționar al lui Dinamo a fost eliberat din închisoare şi semnele au apărut deja că urmează şi numărul opt! După mai bine de patru ani de detenție, Borcea a făcut cu adevărat să conteze zilele de libertate.

Cu conturile pline, afacerile prospere, copiii aproape, plus o soție superbă alături, viața a început să prindă culoare pentru finul lui Gigi Becali. Chiar dacă acesta spunea că are nevoie de o perioadă în care are nevoie de tratament psihiatric după calvarul trăit în închisoare, Borcea a ținut-o deocamdată în petreceri, șprițuri cu apropiații și de curând a revenit dintr-o vacanță de lux petrecută în Capri, Italia.

Cristi Borcea mai face un copil? Au refăcut schema “amanții”

Alături de un alt cuplu, dinamovistul şi superba Valentina Pelinel s-au bucurat de peisajele însoritei Italii la bordul unui yacht. De fapt, această escapadă romantică are o însemnătate aparte. Borcea și Pelinel ar fi petrecut prima lor întâlnire ca amanți, tot pe un yacht, în urmă cu mai mulți ani. La vremea respectivă  Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, iar Pelinel cu Cristian Boureanu. Acum nu mai au de ce să se ascundă și fac totul fără limite.

La începutul acestei săptămâni cuplul a ieșit în oraș, la un restaurant din Herăstrău unde se adună protipendada, alături de fiul cel mare al lui Borcea, Patrick, omul pe care fostul acţionar vrea să-l facă preşedinte la Dinamo.  Semn că juniorul are în continuare o legătură bună cu viitoarea sa mama vitregă. Borcea & co  au umplut masa cu de toate și au avut parte de un ospăț pe cinste. Pe cinstea cui, nu se știe, dar cel mai probabil, tot seniorul s-a ocupat de plată. FANATIK.RO a intrat în posesia pozelor şi vi le pune la dispoziţie în exclusivitate – vezi imaginile in galeria foto de mai sus

Ce se întâmplă în Capri, se naște în România

Ritmul și pofta celor trei a trezit ceva suspiciuni și idei. Fostul patron dinamovist ar avea scuza că i-au lipsit bucatele alese și că se bucură acum de orice masă în parte. Patrick, se știe că a fost un puști pentru care mâncarea a fost poate o plăcere moștenită din familie. Dar, la un fost fotomodel de succes despre care se spune că mănâncă extrem de puțin, pofta pare ușor suspectă.

Mergînd pe aceași linie, ce face un cuplu care nu s-a mai văzut de ani de zile și merge într-o vacanță pe yacht? Activitate din care ar putea rezulta adevărate minuni, deloc străine lui Borcea (are deja şapte!)  Astfel, pofta de mâncare a viitoarei doamne Borcea s-ar putea explica lejer prin faptul că în Capri a fost conceput al optulea copil al lui Cristi Borcea. Felicitări în avans, pentru masă sau pentru “minune”!

7 copii are Cristi Borcea până în acest moment: trei copii din prima căsnicie, cu Mihaela, Patrick (20 de ani) și gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (14 ani), doi copii din căsnicia cu Alina Vidican, Gloria (3 ani) și Alexandru (6 ani), un băiețel de doi ani, Cristian Milan, cu Valentina Pelinel și o fată, Carolyn (11 ani), cu avocata Simona Voiculescu.

Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit...
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
Cum ajută CIA în secret Ucraina să lupte cu Putin
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune
Un nou scandal în familia Șoșoacă. Senatoarea este acuzată de agresiune
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta...
Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”