Life

Cristi Borcea, mărturii despre cei 9 copii: ”Este cea mai mare realizare a mea”

30.11.2020 | 14:26
Cristi Borcea marturii despre cei 9 copii Este cea mai mare realizare a mea
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea are o familie extinsă, fiind tatăl a 9 copiii, urmașii provenind din mai multe relații. Fostul acționar de la Dinamo este mândru de familia, mărturisind că aceasta este cea mai mare realizare îndeplinită până acum. 

Omul de afaceri este la a treia căsnicie, în trecut formând un cuplu cu Alina Vidican și Mihaela Borcea. Bărbatul a rămas în relații foarte bune cu fostele soții, în prezent fiind căsătorit cu Valentina Pelinel, fosta soție a politicianului Cristian Boureanu.

ADVERTISEMENT

Afaceristul vorbește deschis despre familia sa numeroasă, precizând că toți copiii păstrează legătura, chiar dacă doi dintre aceștia locuiesc în Statele Unite ale Americii. Cristi Borcea susține că toți 9 sunt prieteni și se sprijină unul pe celălalt atunci când au nevoie.

Cristi Borcea, declarații despre viața cu 9 copii. Ce spune afaceristul despre ei

„Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea și sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei.

ADVERTISEMENT

Dar faptul că toți copiii mei se înțeleg bine, se sprijină și au legat o relație atât de strânsă este pentru mine cel mai prețios cadou”, a dezvăluit Cristi Borcea într-un interviu pentru revista okmagazine.ro.

Fostul acționar de la Dinamo face orice pentru copiii săi, aceștia fiind întotdeauna pe primul plan. Cei mari vor lucruri materiale, în timp ce micuții se gândesc mai mult la jucării, Cristi Borcea mărturisind că îi crește cu niște valori frumoase care să-i facă să fie echilibrați.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri nu are nimic de reproșat când vine vorba de educația celor 9 copii, declarând că fiecare își are locul în viața lui. Soțul Valentinei Pelinel le oferă toată iubirea din lume și nu ține cont absolut deloc de judecățile pe care le au oamenii din jur.

Borcea și o parte din copiii săi
Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel, însărcinată cu gemenele. Sursa foto: playtech.ro

„În fața copiilor un părinte nu își permite să arate reproșuri. Iar în fața mea, când mă gândesc la copiii mei, am convingerea că am făcut și fac totul pentru ei. Le ofer toate condițiile să crească și să se dezvolte așa cum le este cel mai bine.

ADVERTISEMENT

Mă asigur că vor deveni adulți echilibrați și fericiți, cu valori de viață frumoase. Le ofer și toată iubirea de care sunt capabil, iar din acest punct de vedere, nu am ce să-mi reproșez.

Poate altcineva ar fi făcut altfel, dar fiecare dintre noi este responsabil de alegerile lui, iar eu mi le asum pe ale mele în totalitate. Și nu țin cont de judecățile nimănui”, a mai adăugat Cristi Borcea, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT