Discuţie în celulă cu Borcea! Planul rapid de a reveni la Dinamo!

Daniel Vlad    Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
07/03/2018, 22:10
Discuţie în celulă cu Borcea! Planul rapid de a reveni la Dinamo!

Mai jos de atât Dinamo nu putea să ajungă. În nici două săptămâni “câinii” au ratat toate obiectivele, iar după ce Astra i-a scos din play-off,  acum a venit rândul Craiovei să îi elimine pe fotbaliştii lui Ionuţ Negoiţă şi din sferturile Cupei României. Ce este de făcut? În urmă cu câteva săptămâni Gigi Becali mărturisea că Borcea i-a dezvăluit că vrea să revină la Dinamo (vezi detalii)

Finanţatorul celor de la FCSB a mai spus că finul său o să fie ajutat la Dinamo de alte trei persoane, dar că momentan nu prea poate să dea alte detalii. Unul dintre cei mai apropiaţi oameni de Cristi Borcea, Cornel Ţălnar, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că fostul acţionar i-a transmis într-o discuţie avută la penitenciar că s-a săturat de suferinţa prin care trece echipa sa de suflet şi e gata de marea revenire în Ştefan cel Mare!

“L-am vizitat recent pe Borcea la închisoare”

Omul care în urmă cu mai bine de 20 de ani l-a adus pe Cristi Borcea în cadrul clubului din Ştefan cel Mare, Cornel Ţălnar, a vorbit despre planurile de viitor pe care fostul acţionar al lui Dinamo le are faţă de revenirea sa la conducerea clubului. “Am tot ţinut legătura cu Cristi Borcea de când el se află în puşcărie. Pe noi doi ne leagă o strânsă prietenie. L-am vizitat la închisoare ori de câte ori mi s-a permis. Ultima vizită am făcut-o recent şi vă pot spune că Borcea nu mai suportă situaţia în care a ajuns Dinamo. Echipa noastră de suflet a ajuns să se bată la retrogradare şi asta este prea de tot!

“Patrick va conduce în acte”

Cristi vrea să revină la Dinamo după ce o să iasă din închisoare! Cu el o să intre în această afacere şi fiul său. Dar mai bine spus Patrick o să fie cel care o să conducă Dinamo în acte. Nu uitaţi că şi Patrick are Dinamo în sânge la fel ca tatăl său. Dacă Borcea o să apeleze la mine şi eu voi pune umărul cu tot ce pot la renaşterea lui Dinamo. Şi am înţeles că mai sunt şi alţi dinamovişti pe care Cristi îi are în cap să îi aducă la Dinamo. Cât de curând Borcea o să ceară eliberarea condiţionată, mai ales că el a fost achitat în dosarul în care fraţii Becali au intrat din nou la puşcărie”, a spus Ţălnar în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

“Negoiţă nu poate mai mult de atât!”

Cornel Ţălnar, fostul antrenor al lui Dinamo, a mărturisit că nu crede că Ionuţ Negoiţă mai poate să susţină  formaţia din Ştefan cel Mare din campionatul viitor. “După cum vedeţi şi voi, Negoiţă nu poate mai mult de atât. Omul a făcut tot ce a putut, dar este clar că el nu are banii necesari pentru ca această echipă să se bată la titlu. Am observat că a început să vândă toţi jucătorii ca să îşi mai recupereze din banii băgaţi.

La Dinamo o să fie o curăţenie generală. Mulţi jucători vor pleca din această vară. Unii nu au valoare de Dinamo, iar alţii vor termina contractele şi nu vor mai primi oferte pentru prelungirea acestora. Nici în cele mai negre vise ale mele nu credeam vreodată că Dinamo o să ajungă să se bată la retrogradare! Nu contează că eşti acum pe locul 7, deoarece dacă eşti în play-out, atunci poţi să spui că te baţi să scapi de retrogradare”, a încheiat Ţălnar.

Închide ×