News

Cristi Borcea, oprit în trafic de oamenii legii din cauza vitezei. Fostul acționar de la Dinamo a rămas fără permis

07.06.2020 | 10:31
Cristi Borcea oprit in trafic de oamenii legii din cauza vitezei Fostul actionar de la Dinamo a ramas fara permis
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a fost surprins conducând cu o viteză excesivă în nordul Capitalei sâmbătă, 6 iunie. Oamenii legii l-au oprit pe fostul acționar de la Dinamo, acesta fiind sancționat și rămânând fără permis de conducere pentru o perioadă de 3 luni.

Cristi Borcea a rămas pieton după ce a condus cu peste 100 km/h

Omul de afaceri a fost prins de radar sâmbătă seară, în jurul orei 19:20, conducând cu o viteză excesivă într-o zonă în care viteza maximă legală este de numai 50 km/h. Potrivit polițiștilor, Cristi Borcea conducea pe străzile din nordul Capitalei cu o viteză de 103 km/h.

ADVERTISEMENT

Surse din cadrul Brigadei Rutiere au mărturisit că fostul acționar de la Dinamo a primit o amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Așadar, în următoarele 3 luni soțul Valentinei Pelinei va fi pieton.

Afaceristul și-a asumat vina și a avut o atitudine relaxată față de situația în care a fost pus. Se pare că acesta nu a părut foarte deranjat că în următoarea perioadă nu se va mai urca la volanul mașinii.

ADVERTISEMENT

Peste 300 de radare scoase de MAI de Rusalii

Ministerul Afacerilor Interne a scos pe străzile din România în minivacanța de Rusalii circa 330 de radare și aproximativ 1.700 de polițiști pentru a fluidiza circulația, în special pe traseele care duc spre munte și spre mare.

Totodată, oamenii legii au beneficiat și de sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviație. În plus, aproximativ 5.200 de jandarmi vor fi zilnic pe teren pentru a asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, în special în staţiunile turistice.

ADVERTISEMENT

„În minivacanţa de Rusalii, aproximativ 1.700 de poliţişti rutieri vor fi pe autostrăzi şi pe principalele drumuri naţionale, pentru prevenirea accidentelor şi asigurarea fluidizării circulaţiei, în special pe traseele spre destinaţiile turistice din zona montană sau de pe litoral. Aceștia vor utiliza peste 330 de aparate radar şi vor beneficia de sprijin aerian din partea aeronavelor Inspectoratului General de Aviaţie”, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Brigada Rutieră a oprit în prima razie de amploare din acest sezon un număr foarte mare de șoferi. Numai în cursul zilei de sâmbătă, 6 iunie, 115 șoferi au fost amendați și 25 au rămas fără permis de conducere.

ADVERTISEMENT

Oamenii legi recomandă șoferilor să respecte regulile de circulație, mai ales cu privire la limitele de viteză și interzicerea consumului de alcool la volan sau de substanţe halucinogene.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT