Fotbal intern

Cristi Borcea, previziuni sumbre pentru viitorul lui Dinamo: ”Într-un an se desființează dacă nu se face stadion”

22.12.2019 | 19:50
Cristi Borcea previziuni sumbre pentru viitorul lui Dinamo Intrun an se desfiinteaza daca nu se face stadion
ADVERTISEMENT

Fostul acționar Cristi Borcea a făcut câteva previziuni sumbre pentru viitorul clubului Dinamo București și a explicat în ce condiții se mai implică la gruparea din Ștefan cel Mare.

Cristi Borcea, previziuni sumbre pentru viitorul lui Dinamo: ”Vin şi eu cu un milion dacă se face treaba asta”

”Într-un an de zile Dinamo se desfiinţează dacă nu se face stadion. Cine să investească? S-a pierdut şi baza Dinamo. Dacă nu se face stadion, e imposibil să mai supravieţuiască”, este previziunea făcută de Cristi Borcea pentru viitorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Singurul proiect pe care îl susţin e cel al ADPD. Dar aştept să strângă 4 milioane de euro. Dacă fac asta şi iau clubul de la Negoiţă, Vova Cohn a zis că vine cu 500 de mii de euro, vin şi eu cu 1 milion dacă se face treaba asta, cu suporterii, cu ADPD”, a spus Borcea la Realitatea Sportivă.

”Nu mai e nimic la Dinamo”

”Pentru că e domnul Cornel Dinu acolo. Pentru Patrick, fiul meu, o fac, că plânge, suferă… În acest moment sunt 7-8 oameni de afaceri foarte potenţi financiar, care trag de mine să investim. Şi nu pot să-i păcălesc”, a continuat fostul acționat de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Nu mai e nimic la Dinamo, nici terenuri, nici bază sportivă, nici birouri. Eu nici la meciuri nu mai merg, nu am de gând să fac asta. Trebuie să am grijă de familia mea”, a declarat Cristi Borcea.

”Negoiţă trebuie susţinut, apreciat, nu înjurat”

”Eu am crescut în galerie, am desfăcut tobele, am pus fumigene în tobe, am cărat cartoane… Mă refer la momentul din 1997, când am dat foc pe Ghencea. Eram dintre ei, dintre suporteri, eram antrenat”, a povestit Borcea.

ADVERTISEMENT

”Mie îmi scriau pe gardurile casei când eram pe locul 2. Atunci asta era mentalitatea, mă faceau praf când eram pe locul 2. Acum… Negoiţă trebuie susţinut, apreciat, nu înjurat! Toată lumea trebuie să pună mâna să salveze echipa de la desfiinţare”, a afirmat fostul acționar.

”Dinamo fără Nistor nu câştigă niciun meci”

”E o ruptură prea mare între dinamovişti în momentele astea. Iar la capitolul jucători, la Dinamo e jale acum. Dinamo fără Nistor nu câştigă niciun meci! Nici cu o echipă de liga a doua! Dacă pleacă el, la revedere! Cum să-l iei pe Nistor la înjurături?”, a încheiat Borcea.

ADVERTISEMENT

La o doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare, Cristi Borcea le-a transmis dinamoviștilor că nu va mai reveni niciodată la conducerea clubului. Dumitru Dragomir a susţinut că există opt persoane, printre care se află el și Borcea, care vor să preia formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT