Fotbal intern

Cristi Borcea s-a cununat cu Valentina Pelinel! Nunta va avea loc luna viitoare

12.09.2018 | 20:20
Cristi Borcea, fostul investitor al dinamoviştilor a făcut cununia civilă cu Valentina Pelinel. Nunta va avea loc luna viitoare la Budapesta

Cristi Borcea şi-a oficializat relaţia cu Valentina Pelinel! Cei doi au făcut cununia civilă şi au anunţat pe toată lumea că nunta va avea loc luna viitoare, în Ungaria, la Budapesta. Naş le va fi Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo care este căsătorit cu Irina, fostă componentă a formaţiei Asia. Borcea şi Pelinel au fost mai mult decât discreţi în ceea ce priveşte cununia, eveniment pe care l-au planificat în mare secret. De remarcat că pentru cel mai important eveniment din viaţa ei, Valentina Pelinel a ales să poarte o rochie de culoarea roşu aprins.

De altfel, întreaga ţinută a Valentinei Pelinel a fost una apreciată de cei prezenţi. Aceasta și-a asortat buchetul de flori cu rochia şi nu a ezitat ca imediat după ceremonie să-l sărute cu foc pe noul ei soţ. Cununia a fost oficiată de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei

Cristi Borcea s-a cununat cu Valentina Pelinel! Cei doi ieşind de la starea civilă
Borcea s-a căsătorit pentru a treia oară, în timp ce Valentina Pelinel se află la cel de-al doilea mariaj

Cristi Borcea s-a cununat cu Valentina Pelinel!

Nu se termină aici veştile bune pentru cei doi care vor pleca cât de curând în luna de miere. Nici vorbă de insule exotice însă – Borcea şi Pelinel vor merge la Bodrum, în Turcia, acolo unde fostul invetitor al dinamoviştilor îşi continuă şedinţele de terapie psihologică. Mai mult de atât, Valentina Pelinel a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Aceasta a anunţat că este însărcinată şi că urmează să nască gemeni. Nu ar fi primii copii ai cuplului – cei doi mai au împreună un fiu, pe nume Milan Cristian, care are doi ani şi trei luni.

Atât Cristi Borcea, cât şi Valentina Pelinel au mai fost căsătoriţi. Condamnat la închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, Borcea a mai avut chiar două căsnicii. Din primul mariaj, cel cu Mihaela Borcea are nu mai puţin de trei copii, Patrick şi o altă pereche de gemeni, Mihai Angelo şi Antonia Melissa. A urmat însă un prim divorţ în viaţa omului de afaceri care s-a recăsătorit însă destul de repede. De data aceasta mireasă i-a fost Alina Vidican care i-a născut şi ea doi copii, pe Alexandru şi Gloria. Şi Valentina Pelinel a mai spus o dată DA! A făcut-o în faţa fostului politician Cristian Boureanu, dar până la urmă cei doi s-au despărţit.

Cristi Borcea s-a cununat cu Valentina Pelinel! Cei doi ieşind de la starea civilă
Borcea s-a căsătorit pentru a treia oară, în timp ce Valentina Pelinel se află la cel de-al doilea mariaj

Borcea, a treia căsătorie! Pelinel spune a doua oară DA!

Valentina și Cristi Borcea sunt împreună de aproape doi ani şi s-au întors de curând dintr-o vacanţă în Italia. De altfel, fostul șef de la Dinamo a afirmat nu o dată că Valentina este iubirea vieţii lui şi că este normal să facă pasul către o cununie cu aceasta. Ba chiar, fostul investitor de la Dinamo a precizat că și-a găsit în sfârşit jumătatea și că este convins că și aceasta îl iubește enorm, mai ales că i-a fost alături în cele mai grele momente din viața lui. De remarcat că Borcea a fost naşul cuplului Valentina Pelinel – Cristian Boureanu.

6 ani şi 4 luni a fost condamnarea iniţială a lui Cristi Borcea în Dosarul Transferurilor