Life

Cristi Borcea s-a retras din lumea afacerilor. Care este motivul real al deciziei

09.11.2020 | 13:49
Cristi Borcea sa retras din lumea afacerilor Care este motivul real al deciziei
Cristi Borcea s-a retras din lumea afacerilor. Care este motivul real al deciziei. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea s-a schimbat radical de când a ieșit din spatele gratiilor, mărturisind că vrea să lase deoparte domeniul afacerilor. Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo a luat această decizie radicală pentru a sta mai mult alături de familie.

Omul de afaceri dorește să se dedice mai mult copiilor, motiv pentru care o perioadă va sta departe de muncă. Asta înseamnă că milionarul va avea mai mult timp pentru oamenii dragi pe care îi va duce în vacanțe sau pur și simplu, vor sta împreună.

ADVERTISEMENT

Familist convins, Cristi Borcea a surprins pe toată lumea cu hotărârea luată zilele trecute și pare mai decis ca niciodată să stea alături de copii, mai ales că în ultimii ani nu prea a putut să le fie aproape.

Cristi Borcea, pauză de la afaceri. Ce l-a determinat să ia această decizie

Cristi Borcea a luat această decizie radicală și datorită faptului că s-au reîntors din Statele Unite ale Americii copiii pe care-i are cu Alina Vidican. Așadar, în momentul de față „tabloul” familiei este întreg, afaceristul fiind în culmea fericirii când are toți urmași aproape.

ADVERTISEMENT

Toți cei 9 moștenitori ai milionarului se înțeleg foarte bine, în ciuda faptului că au mame diferite. Acest lucru nu îi împiedică să se distreze și să se joace împreună, fostul acționar de la Dinamo mărturisind că are tot ce-și poate dori un om.

„Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine.

ADVERTISEMENT

Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist. Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici.

Să-i văd pe toți la aceeași masă, cum râd, m-a emoționat teribil, devin foarte sentimental, iar eu nu sunt om care se pierde cu firea”, a declarat Cristi Borcea pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a recunoscut că le face toate poftele copiilor săi, cei mari dorind în special bunuri materiale, în timp ce micuții tânjesc după atenție și afecțiune. Iubitul Valentinei Pelinel nu face nicio diferență între urmași și îi iubește pe toți în aceeași măsură.

ADVERTISEMENT