Fotbal intern

Cristi Borcea se implică la Dinamo: „Este o mare onoare să fac asta!”

26.05.2020 | 20:26
Cristi Borcea se implica la Dinamo Este o mare onoare sa fac asta
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, fostul acționar majoritar de la Dinamo și fiul său Patrick au devenit membrii cotizanți ai programului „DDB”, achiziționând cardul „Elite DDB”.

Cristi Borcea se implică din nou la Dinamo

Cristi Borcea rămâne un apropiat al clubului Dinamo și chiar dacă nu mai conduce formația din „Ștefan cel Mare” s-a implicat în programul „DDB” alături de fiul său Patrick, devenind membru de elită, în cadrul programului.

ADVERTISEMENT

„Este o mare onoare să fac asta, sincer vă spun”, a declarat Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Patrick Borcea e un fan declarat al lui Dinamo și visează să ajungă într-o bună zi la clubul din „Ștefan cel Mare”: „Ar fi ceva extraordinar să ajung în conducerea lui Dinamo!  

Dinamo e totul pentru mine, iubesc această echipă mai mult decât orice! Dacă voi veni la Dinamo? E mai degrabă un vis, mai trebuie muncit până la a deveni realitate. Ar fi ceva fantastic!”.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan știe de ce Ionuț Negoiță nu va vinde Dinamo

Impresara Anamaria Prodan știe motivele pentru care Ionuț Negoiță nu va vinde Dinamo, dar a anunțat că este interesată să cumpere un club de fotbal: „Cred că Dinamo nu o să aibă probleme, nu o să meargă în Liga 4. Cineva trebuie să vină cu bani lângă clubul ăsta.

Trebuie bani mulți, într-adevăr, nu e o joacă, dar se va găsi cineva. Mi-e greu să cred în asta, că suporterii pot ține un club ca Dinamo. E o chestie de moment”.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo, dar de fiecare dată apar lucruri în presă și e o mare problemă. Când lucrurile astea apar în străinătate, că s-au certat, că fiecare parte declară altceva, e normal să există ezitări.

Mă gândesc să cumpăr un club de fotbal!”, a mai spus Anamaria Prodan.