Sport

Cristi Borcea se teme că Dinamo va retrograda: „Mi-e frică! Indiferent cu cine joacă barajul, pleacă cu șansa a doua”

Situația în care se află Dinamo îl îngrijorează pe Cristi Borcea. Fostul patron al echipei din Ștefan cel Mare susține că aceasta pornește cu șansa a doua în barajul pentru menținerea în Casa Pariurilor Liga 1.
02.04.2022 | 16:05
Cristi Borcea se teme ca Dinamo va retrograda Mie frica Indiferent cu cine joaca barajul pleaca cu sansa a doua
Cristi Borcea nu o vede bine pe Dinamo în cazul unui meci de baraj. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au scăpat de grijile retrogradării directe, prin prisma problemelor cu care se confruntă Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, dinamoviștii nu pot răsufla ușurați, întrucât locul de baraj este aproape imposibil de evitat.

Cristi Borcea nu o vede bine pe Dinamo la baraj: „Pleacă cu șansa a doua”

Fost acționar majoritar, Cristi Borcea nu și-a putut ascunde teama că echipa din Ștefan cel Mare ar putea retrograda la finalul sezonului. Potrivit spuselor sale, aceasta va porni cu șansa a doua în meciul de baraj, indiferent de adversar.

ADVERTISEMENT

Dinamo are alt fotbalist ca Steliano Filip? Nu are! Dinamo în momentul de față indiferent cu cine joacă barajul pleacă cu șansa a doua. Îmi e frică! La ce joacă (n.r. celelalte echipe)… Se aleargă acum, iar Dinamo nu aleargă, nu e o echipă care să aibă jucători cu mentalitate de luptători.

Poate, ușor-ușor, Dușan, un antrenor care e foarte bun și-mi place, reușește…. Dinamo nu a avut un an un preparator fizic? Nu-mi mai spuneți, nu-mi vine să cred, să nu ai preparator la Dinamo?! Nu are rost: Păi, despre ce mai vorbim”, a declarat Cristi Borcea pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, precaut după victoria cu Chindia: „Nu schimbă cu nimic soarta noastră”

În ciuda bucuriei fanilor, victoria cu Chindia Târgoviște nu a adus liniștea în tabăra dinamovistă. Imediat după meci, Iuliu Mureșan i-a felicitat pe jucători pentru „spirit și atitudine”, dar a ținut să precizeze, totodată, că echipa continuă să se afle într-o situație complicată.

În sfârșit, echipa a avut spirit și altă atitudine, parcă și problemele fizice s-au rezolvat. Am avut în tribune 4-5 jucători titulari și îmi dă încredere că putem realiza mai mult, ținând cont că cei din teren s-au descurcat bine.

ADVERTISEMENT

E o victorie, nu schimbă asta cu mult soarta noastră, dar e importantă pentru moral. Încercăm să obținem cât mai multe și vedem ce va fi, iar dacă ajungem la baraj, am încredere că echipa va crește și în forță și în exprimare și am încredere că o să rămânem în Liga 1.

Dacă câștigăm toate meciurile – ceea nu e ușor, dar nici imposibil – sunt și șanse să nu mai jucăm barajul. Noi trebuie să jucăm bine și sunt convins că și dacă vom ajunge la baraj, vom rămâne în Liga 1”, a declarat directorul executiv al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

După trei etape, aceștia ocupă poziția a opta în clasamentul play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 13 puncte, la 6 în spatele Chindiei și 9 în spatele adversarei de vineri, 8 aprilie, FC U Craiova 1948. Duelul este programat la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT