Life

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au plecat cu copiii în vacanță, la Olimp. Cum s-au fotografiat la hotelul familiei

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au plecat cu copiii în vacanță, în stațiunea Olimp. Cum s-au fotografiat împreună la hotelul familiei, de pe litoral.
25.06.2022 | 13:26
Cristi Borcea si Valentina Pelinel au plecat cu copiii in vacanta la Olimp Cum sau fotografiat la hotelul familiei
Cristi Borcea și Valentina Pelinel au plecat cu copiii în vacanță, la Olimp. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea și soția sa, Valentina Pelinel, au plecat în vacanță la Olimp, alături de copiii lor, la hotelul deținut de familie.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au plecat cu copiii în vacanță

Fostul acționar Dinamo și soția sa au mers cu copiii la Olimp, la hotelul lor de pe litoral. Aceștia s-au fotografiat împreună cu cei trei copii pe care îi au împreună, Milan și gemenele Rania și Indira.

ADVERTISEMENT

„Weekend în familie și cu o vedere superbă în Olimp.”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele sociale.

Unul dintre urmăritori a întrebat-o pe vedetă cum este hotelul, iar aceasta l-a recomandat, spunând că este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.

ADVERTISEMENT

„Este proaspăt renovat și foarte ok și pentru copilași, dar și pentru adulți.”, a explicat fostul model în secțiunea de comentarii.

Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii
Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii, la hotelul lor din Olimp. Sursa foto: Instagram

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de căsătorie

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au vorbit despre motivul pentru care și-au separat bunurile înainte să se căsătorească. Fostul model a spus că niciodată nu a fost vorba de bani atunci când l-a ales pe actualul ei soț.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că ea și soțul ei fac o echipă bună, iar Cristi Borcea a cucerit-o prin felul său de a fi. Cei doi pot clădi multe împreună, motiv pentru care au decis să-și separe bunurile înainte de a deveni soț și soție.

„Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi.

ADVERTISEMENT

Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru.”, a declarat Valentina Pelinel pentru VIVA.

Mai mult, Valentina Pelinel îl apreciază pe soțul ei pentru faptul că este un om respectat printre afaceriștii din România.

„Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat.”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT