Sport

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în Ungaria! De ce nu a mers Gigi Becali la nuntă

30.09.2018 | 23:43
Cristi Borcea si Valentina Pelinel sau casatorit in Ungaria De ce nu a mers Gigi Becali la nunta

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit religios în cursul zilei de duminică în capitala Ungariei, Budapesta, după ce pe 12 septembrie au avut cununia civilă. Evenimentul s-a desfășurat în Ungaria la dorința nașului Marius Vizer.


UPDATE, ora 23:40 Gigi Becali a explicat de ce nu a mers la nunta lui Borcea:

Întrebat despre nunta lui Cristi Borcea la Budapesta,

„Eu la nunți nu mai merg, la petreceri nu mai merg. Petrecerea mea e în biserică. Eu nu mai merg la nunți, că nu îmi place. Aștept Sfânta Liturghie duminica, fiindcă e o mare petrecere. Eu i-am făcut sfânta taină a căsătoriei cu o altă femeie. I-am urat, i-am zis ce am avut de zis, dar asta nu înseamnă că sunt de acord.”


Borcea i-a avut alături de el la eveniment pe Victor Pițurcă, Gigi Nețoiu și pe Ioan Becali, trei dintre cei mai apropiați prieteni ai săi din lumea fotbalului. Petrecerea a continuat la un restaurant vechi de 100 de ani din Budapesta, doar închirierea sa pentru o seară costând 15.000 de euro.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în Ungaria

Regina Elisabeta, Michael Schumacher sau Sir Alex Ferguson sunt câteva dintre personalitățile care au luat masa la restaurantul închiriat de Borcea. Meniul în cadrul evenimentului a costat 200 de euro, iar în total au fost 40 de invitați.  Bilete Pariuri

Sursa foto: libertatea.ro
Sursa foto: libertatea.ro

Este pentru a treia oară când Cristi Borcea a spus „Da!”, după mariajele cu Mihaela Borcea și cu Alina Vidican. Alături de Mihaela, fostul acționar de la Dinamo are trei copii, iar cu Alina are doi copii. Borcea are un copil și cu actuala sa soție, pe Miliam, în vârstă de 2 ani. Nici Valentina Pelinel nu se află la prima căsătorie, ea fiind fosta soție a lui Cristian Boureanu.

Cununia civilă a avut loc la primăria din Voluntari, oficiată fiind de Florentin Pandele.

“Sunt cel mai fericit. Plecăm mâine în Turcia. Stăm 8 zile acolo. Voi urma un tratament pentru problemele pe care le am. După aceea vom reveni în România. A fost o decizie imprevizibilă, pe terasă, cum facem noi mereu. Vorbim pe terasă câte două ore. Am zis «Gata! Hai să ne căsătorim săptămâna viitoare!». Nu vreau să discutăm despre nuntă și petrecere până nu mă refac”, a spus Cristi Borcea, imediat după cununia civilă cu Valentina Pelinel.