Cristi Borcea și Valentina Pelinel sărbătoresc 2 ani de căsnicie. Comentarii răutăcioase pe Instagram

Cerasela Stafie   
în Sporturi
12/09/2020, 18:47
Cristi Borcea și Valentina Pelinel sărbătoresc 2 ani de căsnicie. Comentarii răutăcioase pe Instagram
Valentina Pelinel sărbătoreste 2 ani de căsnicie pe retelele de socializare Sursa foto: Facebook oficial Valentina Pelinel

Celebrii pentru relația lor, Valentina Pelinel și fostul acționar al clubului Dinamo, Cristi Borcea, sărbătoresc doi ani de căsnicie.

Acest lucru a fost făcut public chiar de către Valentina, prin postări asemănătoare atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Frumoasa blondă a încărcat pe Facebook o fotografie care îi infățișează pe cei doi la starea civilă, aceștia par emoționați și fericiți, însoțită de explicația: ”2 ani de cand ne-am unit oficial destinele #fericire ”.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sărbătoresc 2 ani de căsnicie. Comentarii răutăciase pe Instagram

Aceeași imagine a fost postată și pe contul de Instagram al vedetei, dar vine însoțită și de un story în care Valentina se pregătea pentru eveniment. Imaginea este însoțită de descrierea: ”acum 2 ani, inainte de ceremonia cununiei oficiale”

Postările Valentinei au strâns aprecieri și comentarii numeroase. Dacă pe Facebook blonda a strâns peste 3.500 de like-uri și 270 de comentarii, pe Instagram nu a avut parte de aceeași simpatie.

Postarea nu a trecut de 1200 de aprecieri și, surprinzător, au apărut și comentarii răutăcioase din partea unor utilizatori. Mesajele ca „ehee, la ce renume are soțul tău nu mai durează mult și te schimba cu alta”, „ vulpea își schimbă blana.”, ”încă 2 ani și cam gata, alta!!!” sau „toate trageți să îi meargă lui căruța” nu au întârziat să apară. Valentina nu a reacționat în niciun fel și nici nu a șters aceste răutăți.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, fosta soție a lui Cristian Boureanu, sunt apropiați din 2007. S-a zvonit că mariajul Blondinei cu Boureanu ar fi fost cauzat chiar de Borcea.

Borcea și Pelinel au debutat ca amanți prima dată când ea îi era soție lui Boreanu și încă o dată pe când fostul acționar de la Dinamo, era căsătorit cu cea de a doua soție, Alina Vidican.

Cristi Borcea are în total 9 copii, doar 3 dintre ei cu actuala soție. Mihaela Borcea i-a dăruit 3 mostenitori, Alina Vidican are 2 copii cu el și încă o fată a fost rezultatul unei relații extraconjugale cu o avocată.

Închide ×