Life

Cristi Borcea și Valentina se distrează la Olimp. Natalia Duminică dansează pentru ei. Video

Natalia Duminică dansează pentru Cristi Borcea și Valentina, la hotelul acestora din Olimp.
23.08.2021 | 23:03
Cristi Borcea si Valentina se distreaza la Olimp Natalia Duminica danseaza pentru ei Video
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea și soția sa, Valentina, s-au distrat pe cinste toată vara la Olimp. FANATIK.RO i-a surprins aseară la terasa resortului pe care îl dețin pe litoralul românesc, unde le-a dansat cunoscuta dansatoare din buric, Natalia Duminică.

Cristi Borcea și-a găsit liniștea în brațele soției sale, Valentina. Se iubesc ca-n prima zi, deși au împreună trei copii, și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Iar vara aceasta au îmbinat utilul cu plăcutul și au venit de mai multe ori la hotelul de pe litoralul românesc pe care îl dețin, ca să se relaxeze.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea și Valentina se iubesc ca-n prima zi, după trei ani de căsnicie

Valentina Borcea primește flori de la soțul ei foarte des și o tratează ca pe o regină. Cei doi s-au căsătorit pe 30 septembrie 2018 la Budapesta. Chiar dacă au ales, în acest an, și alte destinații de vacanță, fiind plecați și în Turcia, la Bodrum, cel mai bine se simt în țară, la Olimp. Iar cei trei copii pe care îi au împreună, Milan și gemenele Indira și Rania, sunt la fel de fericiți aici.

Este un loc liniștit, iar de când familia noastră s-a mărit, prefer să aleg vacanțe și stațiuni liniștite, care să îmi asigure facilitățile de care am nevoie. Deși călătorim des și în străinătate, noi iubim România și ne face plăcere să ne petrecem vacanțele aici”, a declarat Valentina Borcea, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Valentina Borcea: ”Ieșim seara la plimbare în zona stafilopozilor”

Turiștii din Olimp îi solicită pe cei doi pentru poze sau uneori autografe, iar aceștia nu refuză pe nimeni.

Sunt o fire sociabilă și îmi place să interacționez cu lumea. Cel mai mult mă bucur să văd că se crează o atmosferă de bună dispoziție. Nouă ne place aici, la Olimp, și de fiecare dată când avem timp venim să ne relaxăm alături de familie și de prieteni.

ADVERTISEMENT

Îmi place să ieșim seara la plimbare în zona stafilopozilor, iar în împrejurimi am tot ce am nevoie la dispoziție: parcul de distracții Prichindel, magazine, multă verdeață și lume mai puțină”, a declarat Valentina Borcea pentru FANATIK.RO.

”Noi ne-am vaccinat”

Valentina și Cristi Borcea s-au vaccinat pentru a putea călători mai ușor, dar și pentru propria siguranță și i-au îndemnat și pe angajații hotelului să o facă. Cei doi au făcut deja COVID-19 iarna trecută. Valentina a fost asimptomatică, iar Cristi Borcea nu a făcut o formă gravă.

ADVERTISEMENT

Am analizat și ne-am dat seama că riscurile de a nu ne vaccina sunt incomparabil mai mari. Așa că ne-am vaccinat în această primăvară. Oamenii însă nu pot fi obligați să se vaccineze și nici nu poți să-i concediezi dacă nu o fac”, a mărturisit Valentina Borcea.

Natalia Duminică, show în Olimp

Cei doi se bucură, alături de familie și de prieteni, de mare, soare, dar și de petrecerile care se organizează în fiecare seară pe teresa resortului. Aseară, Cristi Borcea și Valentina s-au binedispus pe show-ul Nataliei Duminică care a încins atmosfera pe terasa hotelului.

Născută în Chișinău, într-o familie de dansatori, Natalia Duminică este deja foarte cunoscută în România, dansează din buric de la 2 ani și jumătate, și poate fi admirată, în fiecare seară, la Pam Beach Olimp. Natalia Duminică a impresionat la Românii au talent în 2018, iar acum concurează la Splash, vedete la apă.

ADVERTISEMENT