Life

Cristi Borcea, un romantic incurabil. I-a pregătit Valentinei Pelinel o surpriză specială

24.02.2021 | 15:10
Cristi Borcea un romantic incurabil Ia pregatit Valentinei Pelinel o surpriza speciala
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea este un romantic incurabil, dovadă surpriza specială pe care a pregătit-o pentru soția sa, Valentina Pelinel, cu ocazia zilei de Dragobete. Omul de afaceri știe cum să intre în grațiile partenerei sale de viață. 

Fostul acționar de la Dinamo și-a surprins soția cu un buchet imens de flori de Sfântul Valentin, în timp ce în ziua sărbătorii românești, pe 24 februarie, a avut grijă să-i ofere o escapadă romantică într-un loc unde îi place să stea foarte mult.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a dus-o pe Valentina Pelinel la malul mării, lucru impresionant pentru fostul model care este îndrăgostit de plajă. Cristi Borcea a intuit acest lucru și a pregătit o surpriză de zile mari pentru frumoasa vedetă cu care are 3 copii.

Cristi Borcea, surpriză specială pentru Valentina Pelinel, de Dragobete

„Știam că Valentinei îi place marea, în orice sezon, astfel că a fost o surpriză ușor de realizat. Am lăsat afacerile deoparte câteva zile pentru a mă relaxa cu doamna mea.

ADVERTISEMENT

Iubiți și bucurați-vă de viață!”, a declarat Cristi Borcea despre surpriza inedită pregătită de Dragobete pentru soția sa, notează libertatea.ro.

Valentina Pelinel s-a bucurat de clipe minunate în compania omului de afaceri, alături de care s-a plimbat pe plajă, în ciuda vremii destul de reci de la Constanța.

ADVERTISEMENT
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, imagini pe malul mării
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, momente unice pe malul mării. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Frumoasa blondină a postat câteva imagini și ipostaze romantice pe rețelele de socializare, în unele dintre acestea apărând sărutându-se și ținându-se de mână cu partenerul ei de viață, Cristi Borcea.

Plimbările de pe malul mării stau dovadă momentelor intime petrecute de Valentina Pelinel și soțul ei, Cristi, fostul model lăsând și un mesaj emoționat pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Odată ce marea te-a prins în mrejele sale te menține în rețeaua ei de miracole pentru totdeauna?”, a scris fosta soție a lui Cristian Boureanu.

ADVERTISEMENT