Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Borcea, verdict în războiul pentru identitate dintre FCSB și CSA Steaua: „Ăsta e adevărul!”. Care e adevărata Craiova?

Cristi Borcea a intervenit în războiul pentru identitate dintre FCSB și CSA Steaua, dar și în cel dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948.
29.05.2024 | 11:32
Cristi Borcea verdict in razboiul pentru identitate dintre FCSB si CSA Steaua Asta e adevarul Care e adevarata Craiova
Cristi Borcea, verdict în războiul pentru identitate dintre FCSB și CSA Steaua: „Ăsta e adevărul!”. Care e adevărata Craiova?. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

CSA Steaua și FCSB se luptă pentru identitate, iar Cristi Borcea a venit cu un răspuns clar în privința războiului dintre cele două cluburi. Fostul patron de la Dinamo București a comentat și situația de la Craiova și îi dă dreptate lui Adrian Mititelu.

Cristi Borcea, verdict în războiul pentru identitate dintre FCSB și CSA Steaua: „Ăsta e adevărul!”. Care e adevărata Craiova?

Cristi Borcea și-a petrecut mulți ani din viață în fotbalul românesc și l-a avut adversar în lupta pentru titlu pe Gigi Becali. Lucrurile s-au schimbat de când fostul patron s-a retras de la Dinamo, iar acum mai multe formații se luptă pentru identitate.

ADVERTISEMENT

Fostul patron de la Dinamo București a spus la FANATIK SUPERLIGA FCSB este continuatoarea Stelei. Cristi Borcea a intervenit și în conflictul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 și îi dă dreptate lui Adrian Mititelu.

FANATIK SUPERLIGA este live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri. Show-ul moderat de Horia Ivanovici poate să fie urmărit și în premieră pe pagina oficială de Facebook Horia Ivanovici sau pe canalul de Youtube, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – echipa lui Gigi Becali este FCSB sau Steaua?) E Steaua. Cu cine am jucat? În cupele europene cine a jucat, titlurile cine le-a câștigat? Noi am jucat cu Steaua. Îți spun și la Mititelu, păi asta e echipa Craiovei”, a spus Cristi Borcea.

Fostul lider al Peluzei Sud nu a mai rezistat: Gigi Becali nu a furat Steaua”

Alexandru Tofan, fostul lider al Peluzei Sud, a luat o poziție surprinzătoare în războiul dintre CSA Steaua și FCSB. „Lecce” a vorbit despre identitate în cea mai recentă ediție a Spotlight SuperLiga, emisiune live în fiecare zi de marți.

ADVERTISEMENT

„Am spus că tot aștept să salveze Steaua unii care tot spun de 9 ani că o salvează și n-au mai salvat-o. Nu e o declarație pe care o fac în premieră. Am mai spus în cvarii ocazii că judecând după fapte și după ce s-a întâmplat în toți anii ăștia, CSA Steaua, care are 42 de secții, nu doar secția de fotbal, nu avea cum să fie furat de cineva.

N-a venit nimeni să sară gardul acolo și să ia o secție, respectiv secția de fotbal și să o fure. Dacă dumneavoastră sau cineva dintre suporterii Stelei sau ai FCSB-ului crede că Steaua a fost furată de cineva sau că a venit cineva și a furat-o se înșală.

ADVERTISEMENT

Cei care au făcut această ilegalitate asupra cărora deocamdată nu planează nicio suspiciune și nu se îndreaptă nimeni cu vreo acuzație împotriva lor sunt în primul rând cei din cadrul clubului. Steaua a funcționt până în 1998 la fel ca celelalte cluburi din estul Europei, în cadrul unui club poli-sportiv. Secția de fotbal nu era una dintre cele care nu performa, din contră”, a spus „Lecce”.

“Care e ADEVARATA Steaua si Craiova?” VERDICTUL lui Cristi Borcea

ADVERTISEMENT