Life

Cristi Borcea, vis împlinit alături de Valentina Pelinel: ”Toate se fac la timpul lor”

Cristi Borcea și marea dorință îndeplinită de Valentina Pelinel. Dezvăluirile frumoasei blondine despre copii și mariaj.
24.11.2022 | 22:15
Cristi Borcea vis implinit alaturi de Valentina Pelinel Toate se fac la timpul lor
Cristi Borcea și marea dorință îndeplinită de Valentina Pelinel. Dezvăluirile frumoasei blondine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri și-a îndeplinit un vis alături de actuala parteneră de viață. Modelul a precizat că are legătură cu cei mici, în special cu gemenele Rania și Indira, care au foarte multe trăsături de la ambii părinți.

Cristi Borcea și marea dorință îndeplinită de Valentina Pelinel. Dezvăluirile frumoasei blondine

Cristi Borcea este tatăl a 9 copii, însă mereu și-a dorit fete care să îi semene leit. Dorința i s-a îndeplinit datorită soției sale, Valentina Pelinel, care le-a adus pe lume pe gemenele după care patronul de la Dinamo este topit.

ADVERTISEMENT

Rania are ochii mamei sale și trăsături de la figura paternă. Indira are chipul mamei și ochii tatălui, micuțele fiind complet diferite una de cealaltă.

„După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: «Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!».

ADVERTISEMENT

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: «Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!». Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: «Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!».

Cred că toate se fac la timpul lor, trebuie să știi să te retragi în glorie. Simți când familia trebuie să ocupe primul loc în viața ta. După, le îmbini frumos, afaceri, copii și toate cele”, a spus Valentina Pelinel pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, între viața de familie și carieră

Valentina Pelinel este dedicată în totalitate relației cu Cristi Borcea și celor trei copii. Modelul a lăsat cariera în plan secund, fiind conștientă că trebuie să sacrifice viața de familie dacă va continua pe acest drum.

Frumoasa blondină este ferm convinsă că trebuie să existe un echilibru între cele două. Vedeta recunoaște că este împlinită și fericită de când are copii și nu se mai gândește la prezentări, reclame sau ședințe foto.

ADVERTISEMENT

Să își vadă micuții fericiți contează mai mult decât orice altceva pentru Valentina Pelinel. Sunt niște schimbări pe care le-a îmbrățișat după ce a devenit mamă alături de Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT