News

Cristi Brancu, anunţ despre starea lui Mihai Constantinescu: “Toată strădania doctorilor nu a îmbunătăţit situaţia”

14.05.2019 | 08:25
Cristi Brancu anunt despre starea lui Mihai Constantinescu Toata stradania doctorilor nu a imbunatatit situatia

Vedeta de televiziune Cristi Brancu a vorbit la emisiunea Agenția Vip despre cumpăna prin care trece acum cunoscutul cântăreț Mihai Constantinescu, care se luptă pentru viața sa pe un pat de spital din Capitală, după ce a suferit un infarct. Potrivit celor spuse de Cristi Brancu, Mihai Constantinescu s-a simțit rău luni dimineață, în jurul orelor 5-6, și a făcut stop-cardio respirator în somn.

Cristi Brancu a vorbit despre starea lui Mihai Constantinescu, după ce a artistul a făcut infarct

Mihai Constantinescu s-ar afla în comă, conform unor surse, iar medicii se pare că au făcut tot ce au putut pentru îndrăgitul cântăreț, însă acum totul depinde chiar de Mihai Constantinescu, de cât de rezistent este trupul său, care trebuie să lupte pentru viață și să depășească această tristă încercare. Momentan, medicii spun că spun că nu există ameliorări.

“S-a simțit bine, era foarte bine ieri. În acest moment toate strădaniile care au fost depuse de doctori de dimineață și până acum nu au adus o semnificativă îmbunătățire a situației. Prin urmare, aceste clipe sunt absolut hotărâtoare pentru un artist pe care l-am iubit și dorim să îl iubim în continuare.

Mihai Constantinescu infarct
Mihai Constantinescu a suferit un infarct

Mihai Constantinescu, două intervenții chirurgicale pe inimă

Sunt convins că așa cum rugile noastre și sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viață ca printr-o minune a lui Gabi Cotabiță așa va fi și pentru Mihai Constantinescu. El a suferit o operație în 2017, și-a revenit, a cântat, a avut o viață echilibrată. Vă invităm să fiți alături și în această seară să trimiteți gânduri bune. Sufletul dumneavoastră să fie alături de Mihai Constantinescu”, a spus Cristi Brancu.

Cântărețul Mihai Constantinescu suferă de mai multe boli cardiace, iar în ultimii 10 ani a suferit două intervenţii pe inimă. Acum două luni, artistul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, îşi anula toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.

În martie, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Mihai Constantinescu suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

Tags: