Life

Cristi Brancu anunță schimbări la Exclusiv VIP. Cine i se alătură prezentatorului de la Prima TV

Cristi Brancu a transmis că emisiunea pe care o moderează la Prima TV, și anume „Exclusiv VIP”, trece printr-o serie de transformări. Show-ul va avea parte de o rubrică nouă.
25.03.2022 | 19:19
Cristi Brancu anunta schimbari la Exclusiv VIP Cine i se alatura prezentatorului de la Prima TV
Cristi Brancu, modificări importante la Exclusiv VIP: ”Echipa se reîntregește profesional”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator anunță schimbări la „Exclusiv VIP”, precizând că în platou i se alătură o persoană foarte dragă. De asemenea, show-ul de la Prima TV va avea și propriul bucătar, așa cum se întâmplă deja la alte posturi.

Cristi Brancu, modificări importante la Exclusiv VIP: ”Echipa se reîntregește profesional”

Cristi Brancu este pregătit să facă echipă cu partenera sa de viață, Oana Turcu, cu care a mai moderat și alte show-uri în trecut. Schimbarea intervine începând cu data de 28 martie, când emisiunea va apărea pe post timp de 3 ore, în intervalul 15:00 – 18:00.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină va conduce o rubrică numai pentru doamne. Și aceasta nu este singura modificare importantă la „Exclusiv VIP”, unde prezentatorul îl are deja aproape pe fiul său, Tudor, care are o rubrică dedicată copiilor.

„Cu Oana în studio, echipa se reîntregește profesional, pentru că am făcut împreună, vreme de șase ani, o emisiune săptămânală. Tudor are deja rubrica lui cunoscută, cu copiii, și rămâne punct fix în fiecare vineri.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că e plăcut pentru că știe ce face, nu pentru că e băiatul nostru. Așadar, acolo unde e familia, e raiul meu. Oana Turcu e cea care vine cu o nouă perspectivă asupra a tot ceea ce doresc femeile să știe despre ele, despre sănătatea, frumusețea, dezvoltarea, visele lor. Cu specialiști, vedete, întrebări, demonstrații.

Chef Iulian Olaru vine cu un vagon de rețete noi, în direct. Avem și un concurs în care oamenii vor câștiga dacă vor ghici cine se află în spatele unor imagini unice! Avem o arhivă de câteva mii de poze unice cu vedete”, a spus Cristi Brancu într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Oana Turcu, detalii despre noul proiect: ”Mă simt răsfățată”

Oana Turcu este încrezătoare în noul proiect de la Prima TV, mai ales că abia aștepta să revină pe micile ecrane. Vedeta este convinsă că va lucra foarte bine cu partenerul de viață, alături de care pleacă într-o nouă aventură în televiziune.

„Noi doi suntem o echipă. Îi spuneam acum o săptămână lui Cristi că noi suntem sticla și dopul. Împreună ducem la bun sfârșit ce ne dorim. Mă simt răsfățată să fiu într-o emisiune, Exclusiv VIP, care a cucerit publicul în primul an de viață cu celebritate, curiozitate, decență, iubire de oameni.

ADVERTISEMENT

Ceea ce mă reprezintă și pe mine. Altfel, acolo unde suntem noi doi, e o energie care poate muta munți. Simt că e o întâlnire cu o mare dragoste din tinerețe. Povestea mea în televiziune a început acum mai bine de 20 de ani, ca prezentator și realizator la Tele M Iași.

Întâlnirea cu Cristi, marea mea iubire, m-a convins să mă întorc la TV, unde am făcut cuplu senzational. Pandemia a fost motivul pentru care m-am oprit, iar oferta Prima TV a venit exact când e mai bine”, a spus la rândul ei Oana Turcu.

ADVERTISEMENT