Life

Cristi Brancu, despre revenirea în televiziune. Prezentatorul a spus adevărul despre câte posturi TV l-au contactat

27.09.2020 | 23:14
Cristi Brancu despre revenirea in televiziune Prezentatorul a spus adevarul despre cate posturi TV lau contactat
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu a făcut un anunț foarte neașteptat, la care fanii nu mai sperau, de ceva vreme. După ce a rămas fără emisiunea de pe Antena Stars, prezentatorul a susținut inclusiv că se va reprofila.

Totodată, acesta nu a mai fost văzut pe micile ecrane încă din primele luni de pandemie, atunci când șefii postului au decis să renunțe la emisiunea “Agenția VIP”.

ADVERTISEMENT

Motivele invocate au fost cele regăsite și în cazul altor producții din acest trust, pe fondul riscului infectării cu coronavirus. Mai mult, atât vedete din cadrul Antena 1, dar și cei din staff-ul de producție s-au îmbolnăvit din pricina noului virus, odată cu participarea în diverse show-uri.

Cristi Brancu a făcut anunțul despre revenirea în televiziune. Ce spune fostul prezentator Antena Stars

De aceea, emisiunea lui Cristi Brancu a fost retrasă de pe post, iar vedeta Antena Stars s-a trezit că “șomează”, după aproape trei decenii de televiziune.

ADVERTISEMENT

De asemenea, show-ul său a fost scos din grila de programe după transmisiuni de aproximativ 13 ani, pe fondul pandemiei cu noul virus.

Nu a durat foarte mult însă până când acesta să fie cooptat pentru a marca o revenire în televiziune. Dacă fosta lui colegă, Simona Gherghe, a fost aleasă pentru a fi noua prezentatoare de la show-ul Mireasa, iată că nici Cristi Brancu nu s-a lăsat mai prejos.

ADVERTISEMENT

Cei doi prezentatori se întreceau cândva la nivelul de popularitate și iată și pentru cunoscutul bărbat au venit câteva oferte deloc de neglijat.

Cristi Brancu, despre revenirea în televiziune. Prezentatorul a spus adevărul despre câte posturi TV l-au contactat
Cristi Brancu a făcut mai multe dezvăluiri despre ofertele primite de revenire în televiziune

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, Cristi Brancu a recunoscut că a avut mai multe oferte de revenire în televiziune. Momentan însă nu este cunoscut și care dintre aceste variante a fost cea mai pe placul prezentatorului.

ADVERTISEMENT

“Era firesc să fiu contactat sau să discut cu foarte multe posturi de televiziune, iar cu unele, discuțiile au fost foarte avansate. Dar nu văd motivul pentru care m-aș grăbi să accept orice, nici profesional, nici financiar. E o perioadă foarte volatilă pe piața TV, cu multe necunoscute.

Cristi Brancu și-a lansat propria emisiune, pe YouTube

Am câteva proiecte noi, la cheie. Cu conducerea de la Kanal D am avut multe convorbiri încă de anul trecut, dar vom vedea. Repet, sunt un om care, atunci când a ales, a ales pentru mulți ani – 16 ani la VIP, 12 ani la Europa FM, 13 ani la Antena. Când va fi, va fi pentru multă vreme.”, a povestit realizatorul de emisiuni, într-un interviu pentru click.ro.

Cristi Brancu a mai anunțat că și-a făcut propria emisiune, ce poate fi urmărită pe canalul său de YouTube, din această toamnă.

”Mă vedeți în grila de toamnă a show-ului Cristi Brancu Live, care se difuzează de duminică până joi, pe canalul de YouTube Cristi Brancu și pe Facebook Cristian Brancu. Este proiectul în care mă simt totalmente liber, în care publicul meu m-a regăsit. Este o lume în creștere, în care îți poți permite să inviți oameni valoroși care au ceva de spus și să oferi mai multă consistență și mai puține baloane de săpun.”, a mai susținut Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT