Life

Cristi Brancu, dezvăluire despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu copiii celor doi

Cristi Brancu a discutat despre separarea dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, prezentatorul scoțând la iveală amănunte legate de cele două fete ale cuplului.
04.05.2022 | 08:15
Cristi Brancu dezvaluire despre divortul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu Ce se intampla cu copiii celor doi
Cristi Brancu, amănunte despre separarea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Are legătură cu cele două fete. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Moderatorul a făcut o dezvăluire neașteptată despre divorțul dintre cântăreață și creatorul de modă. Vedeta a precizat că actele de divorț au fost depuse la tribunalul din Buftea la începutul anului acesta de către îndrăgita artistă.

Cristi Brancu, amănunte despre separarea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Are legătură cu cele două fete

Cristi Brancu a menționat că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai locuiesc sub același acoperiș de o perioadă destul de lungă, asta pentru că cei doi copii ai cuplului sunt aduși la școală de tatăl cântăreței sau chiar de vedetă, cu mașina.

ADVERTISEMENT

„Dacă s-a ajuns la tribunal și la judecătorie este limpede că nu s-au înțeles la notar. Cumva drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat! Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu.

Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș! 

ADVERTISEMENT

Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu! Vreau să mai precizez un lucru: azi a avut loc primul termen al ordonanței președințiale pentru stabilirea domiciliului copiilor.

Divorțul a fost demarat la începutul anului, dar nu există încă o înfățișare și procesul lor de divorț nu a început!

ADVERTISEMENT

O ordonanță președințială nu se poate pune decât dacă există un divorț, iar divorțul a fost intentat de Alina Sorescu”, a declarat prezentatorul în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu luptă pentru custodia fetelor

Alina Sorescu locuiește în momentul de față alături de cele două fete, Carolina și Raisa, într-un apartament cu patru camere, în timp ce designerul a rămas în vila din Pipera, evaluată la jumătate de milion de euro.

ADVERTISEMENT

Spațiul de 2.000 mp este luat în calcul de Alexandru Ciucu când vine vorba de locuința fetelor sale, motiv pentru care a solicitat o ordonanță prezidențială ca domiciliul minorelor să fie stabilit la el.

ADVERTISEMENT