Life

Cristi Brancu, făcut să plângă în direct! Ce surpriză i-a pregătit familia de ziua lui

Cristi Brancu a împlinit 49 de ani și a avut parte de o mulțime de surprize. Moderatorul nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când soția și fiul lui au intrat în platoul emisiunii Exclusiv VIP.
09.03.2022 | 18:59
Cristi Brancu facut sa planga in direct Ce surpriza ia pregatit familia de ziua lui
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu a împlinit 49 de ani pe 9 martie, iar colegii de la Prima TV i-au pregătit o serie de surprize. Mai multe persoane publice l-au felicitat de ziua lui, dar cel mai emoționant moment pentru moderatorul Exclusiv VIP a fost atunci când familia acestuia și-a făcut apariția în platou.

Cristi Brancu a fost făcut să plângă în direct

Cunoscutul prezentator a împlinit miercuri, 9 martie, 49 de ani. Colegii săi de la Prima TV nu au putut lăsa evenimentul să treacă neobservat. I-au pregătit lui Cristi Brancu mai multe surprize. Prieteni vechi au fost invitați să-i ureze „La mulți ani”.

ADVERTISEMENT

„Dragă Cristi, te-am apreciat întotdeauna, atât ca om, cât și ca profesionist în televiziune. Îți doresc multă putere de muncă, inspirație și fericire alături de Oana și Tudor.”, i-a transmis Alina Sorescu.

„În fiecare an am băut de 9 martie în cinstea ta, Cristi Brancu. Bine, beam pentru că erau Mucenicii, n-am știut că e ziua ta. La mulți ani, prieten drag! Să fii sănătos, să fii iubit, să dăruiești iubire necondiționată.”, i-a urat și Aurelian Temișan.

ADVERTISEMENT

Familia lui Cristi Brancu, apariție surpriză în platoul emisiunii Exclusiv VIP

La un moment dat, atunci când Sanda Ladoși era invitată și interpreta o melodie, în platoul emisiunii și-au făcut apariția Oana Turcu și Tudor, familia lui Cristi Brancu.

Surpriza l-a emoționat foarte tare pe moderator, care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Nu s-a gândit nicio clipă că soția și fiul lui vor face asta, mai ales că toată ziua i-au dat impresia că sunt ocupați.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc tati, să ai o zi de naștere frumoasă, să mai ai încă un milion de ani foarte frumoși, să-mi cumperi toate lucrurile pe care mi le doresc. La mulți ani! A fost ideea mea, vorbesc serios.”, a spus Tudor, în vârstă de aproape 11 ani.

„Habar n-a avut Cristi despre ce e vorba. Eu astăzi încercam să-mi probez niște ținute, n-am avut nicio șansă. La mulți ani!”, a explicat Oana Turcu.

ADVERTISEMENT

Cristi Brancu a refuzat să o sărute pe Sanda Ladoși

Când Sanda Ladoși a intrat în platou, a vrut să-l felicite pe Cristi Brancu și să-l sărute pe obraz, însă prezentatorul a refuzat. A explicat că, de la începutul pandemiei, preferă să păstreze distanța, acesta fiind și lucrul care l-a ajutat să nu se infecteze cu virusul Covid-19. Chiar dacă nu a fost plăcut, artista a acceptat situația și a continuat discuția în aceiași direcție, întrebându-l dacă s-a vaccinat.

ADVERTISEMENT