Life

Cristi Brancu, vacanță de poveste în Dubai, cu familia! ”E cel mai spectaculos hotel, cu o piscină la etajul 77”

Cristi Brancu și familia sau au petrecut o vacanță de poveste în Dubai. Prezentatorul de la Prima TV s-a cazat într-un hotel de 5 stele și a făcut baie într-o piscină de la etajul 77.
07.05.2022 | 17:26
Cristi Brancu vacanta de poveste in Dubai cu familia E cel mai spectaculos hotel cu o piscina la etajul 77
Cristi Brancu a fost într-o vacanță în Dubai, pentru a șasea oară. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Pentru Cristi Brancu și familia sa, Dubai reprezintă una dintre cele mai atractive destinații, ca dovadă că revin acolo, ori de câte ori au ocazia. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când familia Brancu și-a făcut bagajele și a revenit în Emiratele Arabe, pentru a se răsfăța într-un resort de lux de 5 stele.

Cristi Brancu, vacanță de lux în Dubai

Cristi Brancu a fost pentru a șasea oară, într-o vacanță în Dubai, alături de soția sa și de fiul lor, Tudor, în vârstă de 11 ani. Ei au petrecut aici, zile binemeritate de liniște și odihnă. Cei trei au avut parte de o vacanță de poveste în Dubai.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Exclusiv VIP de la Prima TV s-a răsfățat cu plajă, înot în mare, dar și condiții de 5 stele la cazare. Familia Brancu a privit Dubaiul de sus, de la etajul 77 al Address Beach Resort.

brancu in dubai
Cristi Brancu În Dubai, cu familia sa. În imagine Address Beach Resort, unde s-au cazat.

“E cel mai spectaculos hotel de pe plaja Dubaiului, cu o piscină la etajul 77, considerată cea mai înaltă piscină din lume. A fost o vacanță cu multe bucurii. Tudor a primit mai multe cadouri de la Dubai Mall. Le-a meritat, pentru că băiatul a înotat kilometri în mare”, spune Cristi Brancu, care a plecat cu familia în Dubai, încă din ultimele zile ale lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

Au petrecut alături de prieteni dragi

Cristi Brancu a închiriat o cămilă pentru fiul lui, Tudor, care a avut parte de numeroase surprize, în această vacanță de neuitat. Puștiul a fost fericit să împartă aceste bucurii de vacanță numai cu părinții săi. Familia Brancu are grijă să petreacă împreună câteva vacanțe pe an la odihnă și la relaxare.

familia brancu
Oana Turcu și Cristi Brancu. Sursa foto: arhva personală.

“Am luat lumină alături de Alina, Diana și Mariana, trei românce de nădejde, antreprenori de succes în Emirate. Pentru Oana a fost o călătorie ce a îmbinat plăcerea cu afacerile. Ea a încheiat un contract cu celebrul hotel pentru ca gama ei de cosmetice naturale profesionale să fie folosite la SPA-ul de la etajul 75 al hotelului”, a mai spus Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Tudor nu a știut unde merge și a fost răsfățat cu o experiență unică. După vacanță, Cristi Brancu și soția lui, Oana, s-au reîntors la Prima TV, unde realizează de luni până vineri, de la 15.00, Exclusiv VIP, singura emisiune de după amiază, LIVE, de 3 ore.

S-au cunoscut pe un platou de filmare

Cristia Brancu este căsătorit cu Oana Turcu de 14 ani. S-au cunoscut pe un platou de filmare și de atunci au rămas împreună. S-au căsătorit în Biserica Ortodoxă Română din Ierusalim și, în scurt timp, au devenit părinți. Fiul lor, Tudor, a venit pe lume la 1 august 2011. Nașii lor de cununie a fost Ion Antonescu de la Marshal, zis și ”Mareșalul”, pentru faptul că a fost generos cu numeroși artiști de la noi.

ADVERTISEMENT

”Am avut o istorie frumoasă împreună, în emisiunea Confidențial. Noi ne-am cunoscut în direct, am făcut nuntă și botez în platou, am trăit momente frumoase. Pe de altă parte, parcursul Oanei ca moderator și realizator în propria emisiune a fost plin de momente memorabile. Așa că e, de fapt, un dar al destinului că lucrăm iar împreună. Noi facem împreună tot ce e important. A venit natural!”, a declarat Cristi Brancu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT