Fotbal intern

Cristi Bud a semnat cu CFR Cluj! Anunțul oficial făcut de ardeleni. FOTO

24.02.2019 | 20:33
Cristi Bud a semnat cu CFR Cluj Anuntul oficial facut de ardeleni FOTO

După ce Kevin Boli a fost prezentat oficial la CFR Cluj, ardelenii au anunțat că au ajuns la un acord cu Cristi Bud, jucător care a evoluat în 92 de meciuri în tricoul campioanei României.

Cristi Bud a semnat cu CFR Cluj, după ce miercuri a fost prezentat oficial la Hermannstadt. Atacantul se înțelesese cu gruparea din Sibiu, dar i-a rugat pe Vasile Miriuță și pe președintele Teodor Birț să nu înregistreze transferul la ligă, iar planul a dat roade. Astfel, fotbalistul în vârstă de 33 de ani a ajuns sub comanda lui Alin Minteuan la CFR Cluj.

Cristi Bud a semnat cu CFR Cluj

“Bun venit, Cristi Bud!
Clubul CFR 1907 Cluj anunță cel de-al doilea transfer al zilei! Cristi Bud, atacantul cu 30 de goluri marcate pentru formația noastră, s-a reîntors în Gruia!
Cristi Bud a evoluat în 92 de partide în tricoul “alb-vișiniu” și a marcat de 30 de ori pentru echipa noastră, iar acum s-a reîntors la Cluj să pună umărul la câștigarea unui nou titlu!
Bun venit, Cristi Bud! Multă baftă în acest sezon și cât mai multe goluri pentru CFR Cluj!”, este mesajul postat de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Anunțul făcut de CFR Cluj în legătură cu transferul lui Cristi Bud
Anunțul făcut de CFR Cluj în legătură cu transferul lui Cristi Bud

Iată ce spunea președintele lui Hermannstadt despre Cristi Bud

“Ieri am anunțat un nou transfer. Ne-am înțeles cu el, dar a apărut o situație de ultim moment. Există interes de la CFR Cluj pentru Bud și din acest motiv el nu a mai venit la conferința de presă oficială. Suntem în tratative cu CFR Cluj și încercăm să găsim o formulă ca să îl transferăm pe acesta de la FC Hermannstadt, la echipa clujeană. Nu vă pot da prea multe detalii. El este jucătorul nostru. Dacă e să găsim formula prin care toată lumea să fie mulțumită o să meargă la Cluj, iar dacă nu, o să rămână la Sibiu până la vară și își va încheia contractul așa cum e normal”, a declarat joi președintele lui FC Hermannstadt într-o conferință de presă, potrivit OraDeSibiu.ro