Fotbal international

Cristi Chivu a rupt relațiile cu Victor Becali: ”Lucrurile, vrei nu vrei, se schimbă”

09.12.2019 | 23:36
Cristi Chivu a rupt relatiile cu Victor Becali Lucrurile vrei nu vrei se schimba
Fostul internațional Cristi Chivu, care a ajuns antrenorul echipei U17 a clubului Internazionale Milano, a rupt relațiile cu impresarul Victor Becali
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Cristi Chivu, care a ajuns antrenorul echipei U17 a clubului Internazionale Milano, a rupt relațiile cu impresarul Victor Becali.

Cristi Chivu a rupt relațiile cu Victor Becali: ”Eu am dispărut din peisaj vreo patru ani și jumătate”

”Dacă ne vedem, ne salutăm, vorbim. Lucrurile, vrei nu vrei, se schimbă. În momentul în care juca, aveam altă comunicare. Când nu mai joci, lucrurile se mai răcesc. Era cumva ca băiatul meu”, a declarat Victor Becali despre relațiile tot mai reci dintre el și Cristi Chivu.

ADVERTISEMENT

”L-am cununat, i-am botezat copiii. Dar eu am dispărut din peisaj vreo patru ani și jumătate. Ne vedeam, eu mă mai duceam la Milano, el venea în România. Comunicam mult mai des. Ochii care nu se văd se uită”, a spus Becali la Realitatea Plus.

”Este posibil ca el să fi crezut că-i dăunează imaginii”

”Este posibil ca el să fi crezut că-i dăunează imaginii, asta nu pot să știu. Sunt mulți oameni pe care i-am întâlnit și parcă au o reținere”, a mai afirmat Victor Becali despre problemele pe care le întâmpină după ce a fost la închisoare.

ADVERTISEMENT

”De ce să-mi fie rușine? E un lucru care mi s-a întâmplat. Eu n-am niciun complex. Sunt oameni care rămân cu sechele. Alții au ieșit mai rău, eu am ieșit același”, a mai precizat impresarul în încheiere.

Becali, 5 ani și 8 luni de închisoare pentru dare de mită

Cristi Chivu, acum în vârstă de 39 de ani, a fost impresariat de firma fraților Victor și Ioan Becali și și-a încheiat cariera de fotbalist în 2014, de la Internazionale Milano, formație alături de care a câștigat Champions League.

ADVERTISEMENT

Victor Becali a primit o pedeapsă de cinci ani şi opt luni de închisoare în dosarul în care a fost condamnat împreună cu fratele său, Ioan, pentru mită de 200.000 de euro dată fostei judecătoare, Geanina Terceanu, pentru a da o soluţie favorabilă în Dosarul Transferurilor de jucători. Victor Becali a fost eliberat condiționat în 2018.

Chivu a refuzat să fie secund la Sampdoria

Fostul impresar a susţinut că nu a beneficiat de condiţii de lux în spatele gratiilor, acolo unde a împărţit celula cu Cristi Borcea, ba din contră. Acesta a dezvăluit că în închisoarea Poarta Albă a fost nevoit să doarmă cu încă 12 oameni în aceeaşi celulă.

ADVERTISEMENT

În vară, Cristian Chivu a fost dorit ca secund al lui Eusebio Di Francesco la Sampdoria Genova, mdar a refuzat oferta pentru a rămâne la echipa U17 a celor de la Internazionale Milano. Alegerea pare a fi fost una bună, deoarece Di Francesco a fost demis la începutul lui octombrie.

ADVERTISEMENT