Fotbal international

Cristi Chivu, afectat de situația dramatică din Italia. A așteptat cinci ore pentru a intra la supermarket. VIDEO

21.03.2020 | 21:11
Cristi Chivu afectat de situatia dramatica din Italia A asteptat cinci ore pentru a intra la supermarket VIDEO
ADVERTISEMENT

Cristi Chivu a fost nevoit să aștepte cinci ore pentru a intra la supermarket, după ce Guvernul italian a recurs la măsuri extreme împotriva răspândirii coronavirusului.

Cristi Chivu, cinci ore la coadă la supermarket

Italia este țara cel mai afectată de pandemia de coronavirus, la nivel mondial.

Sâmbătă a fost cea mai neagră zi din ultima lună, Guvernul din Peninsulă anunțând că în ultimele 24 de ore au fost confirmate 793 de decese, care au dus numărul total la 4.825, cea mai afectată regiune fiind Lombardia.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi, Cristi Chivu, stabilit la Milano alături de soția Adelina, au decis să iasă din casă pentru cumpărături, însă au fost nevoiți să aștepte cinci ore pentru a intra în supermarket, după ce oficialitățile din Italia au decis sporirea măsurilor de precauție împotriva răspândirii coronavirusului.

Situația a fost dezvăluită de Adelina Chivu pe Instagram, printr-un material video în care era etichetat și fostul căpitan al naționalei de fotbal a României.

ADVERTISEMENT

Am decis să mergem la supermarket astăzi… cinci ore. Stați în casă”, a transmis Adelina Chivu în descrierea Instastory-ului.

Serie A a fost primul campionat puternic suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, decizie care a fost luată ulterior și în Anglia, România, Spania, Germania sau Franța.

ADVERTISEMENT

Cristi Chivu este antrenor la Inter

După retragerea din fotbal, Cristi Chivu a devenit antrenor al formației U14 de la Inter, și, datorită rezultatelor pozitive, a fost promovat la echipa U17, începând cu vara anului trecut.

Fostul căpitan al echipei naționale a României a făcut parte din una dintre cele mai bune echipe a lui Inter din ultimele decenii. În 2010, alături de fotbaliști precum Wesley Sneijder sau Samuel Eto’o și cu Jose Mourinho pe bancă, clubul din Milano a câștigat tripla istorică: Serie A, Cupa Italiei și UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT
  • 7 ani a jucat Cristi Chivu la Inter Milano
  • 9 trofee a câștigat Chivu la Inter