Fotbal intern

Cristi Chivu e atacat de omul care l-a descoperit. “De ce nu vine Cristişorul nostru să facă o academie de fotbal?”

15.11.2018 | 14:21
Cristi Chivu e atacat de omul care la descoperit De ce nu vine Cristisorul nostru sa faca o academie de fotbal

Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale a României, a fost atacat de Ioan Sdrobiş, omul care l-a descoperit şi l-a promovat în fotbalul mare. Cel cunoscut drept “Profesorul” susţine că fostul fundaş de la Inter a rupt legătura cu el şi a explicat de ce.

Ioan Sdrobiş (72 de ani) susţine că Cristi Chivu, antrenorul lui Inter Milano U14, nu a mai dorit să ţină legătura cu el după ce i-a propus să construiască o academie precum cea pe care o deţine Gică Hagi.

Cristi Chivu, atacat de omul care l-a descoperit. Ce zice Ioan Sdrobiş

“Să-i dea Dumnezeu sănătate. Eu nu m-am certat şi nu o să mă cert cu cineva în viaţa mea. Am avut răbufnirile mele, dar eu nu ţin supărarea. El nu m-a sunat nici de ziua mea. Să-l sun eu pe el, la vârsta mea? Am zis o dată că-l iert de toate păcatele pe care le-a făcut cu voia sau fără voia sa. Când a ajuns la Ajax, în primul lui interviu a m-a pomenit de 24.000 de ori. Spunea că datorită mie, datorită lui nea Nelu… Ioan Sdrobiş şi după aia Emerich Ienei.

De ce nu vine Cristişorul nostru să facă o academie de fotbal? Cu ani în urmă i-am zis că eu îi coordonez tot şi când vine în ţară o găseşte la cheie. Ar fi fost ceva la nivelul lui Hagi. Mircea (n.r. Mircea Chivu, tatăl lui Cristi) mi-a fost un secund credincios, era ieşit din comun. Stau şi ma gândesc cu cine seamănă copilul ăsta! I-aş da un mail lui Cristi să vadă şi el ce fac. Am căsuţa asta, am trandafiri și poate vrea să vadă. Chiar m-aş bucura dacă mi-ar răspunde, dacă i-a rămas un colţişor în conştiinţă“, a declarat Ioan Sdorbiș pentru  Prosport. 

  • 75 de selecţii are Cristi Chivu la echipa naţională a României
Tags: