Fotbal intern

Cristi Chivu putea să ajungă la Dinamo, dar nu a acceptat oferta lui Ionuț Negoiță: „Am avut o întâlnire de câteva ore cu el”

21.05.2020 | 14:35
Cristi Chivu putea sa ajunga la Dinamo dar nu a acceptat oferta lui Ionut Negoita Am avut o intalnire de cateva ore cu el
ADVERTISEMENT

Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naționale, putea să ajungă la Dinamo, însă nu a acceptat oferta propusă de Ionuț Negoiță și rolul de director general al clubului.

Cristi Chivu putea să ajungă la Dinamo

Cristi Chivu putea ajunge director general la Dinamo, însă a refuzat oferta propusă de Ionuț Negoiță. Cristi Bobar, președintele CSM Reșița, a vorbit despre momentul în care fostul căpitan al naționalei a fost aproape de a ajunge în tabăra „câinilor”.

ADVERTISEMENT

„Pe partea de președinte sau manager a avut oferte de la mult mai multe echipe. Inclusiv când eram eu director sportiv la Dinamo, domnul Negoiță l-a dorit ca director general.

Am avut o întâlnire cu el de câteva ore și nu a vrut să ocupe această funcție. Mi-a spus că el își dorește să antreneze”, a spus Cristi Bobar pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT
  • 39 de ani a împlinit Cristi Chivu pe 26 octombrie

Cristi Bobar, povești uluitoare de la Dinamo

Cristi Bobar a povestit felul în care jucătorii lui Dinamo trebuiau să intre în voia patronului, iar Ionuț Negoiță dorea uneori să-i vadă cum joacă și trei ore: Urma un meci destul de important. Eu stăteam la dânsul la hotel. Eram foarte agitați, cum eram înaintea oricărui meci din punct de vedere administrativ”.

„Domnul Negoiță a venit la noi lejer, echipat sport. L-am întrebat: ’Ați fost la tenis? Noi avem meci azi, ați fost la tenis?’

ADVERTISEMENT

Și el a zis: ’Pentru ce vă plătesc pe voi? Să vă ocupați! Eu vin, mă uit, faceți bine să câștigați’”, a spus Ionuț Negboiță pentru  gsp.ro.

„A mai fost o întâmplare. Jucam în fiecare miercuri fotbal cu staff-ul de la RIN, cu cei de la Săftica. Am mers și eu o dată, de două ori.

Am crezut că jucăm câte o oră, dar trebuia să jucăm cât avea poftă domnul Ionuț Negoiță. Iar el avea poftă câte trei ore. 

Avea o condiție fizică bună foarte bună, nimic de reproșat. Face sport foarte mult. Când mă gândeam că vine miercurea, le spuneam lui nea Gigi Mulțescu sau lui Flavius Stoican să pună antrenamentul mai târziu. Au fost momente frumoase”, a mai spus Cristi Bobar.