Fotbal intern

Universitatea Cluj are un nou antrenor după despărţirea de Bogdan Lobonţ! Cristi Dulca a semnat. OFICIAL

20.06.2019 | 16:04
Universitatea Cluj are un nou antrenor dupa despartirea de Bogdan Lobont Cristi Dulca a semnat OFICIAL

Universitatea Cluj are un nou antrenor după despărţirea de Bogdan Lobonţ. Cel care a devenit oficial noul tehnician al studenţilor de pe Someş este Cristi Dulca. Misiunea acestuia va fi foarte grea, promovarea în prima divizie la finalul sezonului viitor, în condiţiile în care vor fi contracandidate extrem de puternice, precum Rapid, Petrolul, FC Argeş şi chiar UTA, care a anunţat un proiect grandios, bazat şi pe construcţia unui stadion modern.

Cristi Dulca, noul antrenor la U Cluj

Universitatea Cluj a ratat de puţin accesul în Liga 1 în această vară, după ce a pierdut barajul cu Hermanstadt, 0-2 la Cluj şi apoi 1-0 la Sibiu, insuficient pentru a face pasul cel mare. Bogdan Lobonţ a fost demis imediat după ratarea calificării şi iniţial cel care acceptase oferta fusese antrenorul Astrei, Costel Enache, însă acesta a fost deturnat din drum chiar de învingătorii clujenilor, Hermanstadt.

Cristi Dulca este de-al casei la Universitatea Cluj. Suporterii celor porecliţi şepcile roşii nu uită faptul că în sezonul 2009-2010 echipa lor a reuşit ultima dată să revină în prima divizie cu Cristi Dulca pe bancă. Ei speră acum istoria să se repete, dar cu atâtea echipe de valoare, care îşi vor construi, pentru atingerea obiectivului, şi loturi puternice nimeni nu poate spune că alb-negrii vor promova.

Cristi Dulca la U Cluj. Și galeria alb-negrilor are încredere în el

Cristi Dulca a reuşit ultima promovare a studenţilor de pe Someș

Cristi Dulca a antrenat în cariera sa opt echipe: Avântul Reghin, FC Vaslui, “U” Cluj (două mandate), Delta Tulcea, Gaz Metan Mediaș, naționala U21 a României, Luceafărul Oradea și Energeticianul. Paradoxal, deşi a antrenat deja de două ori pe U Cluj Dulca a evoluat ca jucător doar în patru partide în alb-negru, el fiind un produs al rivalei concitadine CFR, unde a şi jucat ani buni. O altă perioadă a petrecut-o la Rapid.

O altă problemă la U Cluj, care trebuie rezolvată urgent, este situaţia lui Ioan Ovidiu Sabău, managerul echipei, care anunţase că dacă nu se va obţine promovarea va pleca şi a anunţat după baraj că nu va continua. Deomcadată, divorţul oficial nu a avut loc şi oficialii clujeni speră să îl determine să revină asupra deciziei şi să rămână şi în viitorul sezon.

Tags: