Sport

Cristi Dulca, prima reacție după ce fiul său și-a luat adio de la FCSB: „Am vorbit și cu nea Gigi! Sper să-l regrete”

Cristi Dulca a lămurit situația fiului său la FCSB, dezvăluind și că a discutat cu patronul Gigi Becali despre viitorul lui Marco.
05.01.2023 | 20:34
Cristi Dulca prima reactie dupa ce fiul sau sia luat adio de la FCSB Am vorbit si cu nea Gigi Sper sal regrete
Cristi Dulca a lămurit situația fiului său la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul naționalei feminine de fotbal a spus că în câteva zile Marco Dulca își va alege noua echipă la care va juca, având șanse de a juca și în străinătate. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea lui Marco Dulca de la FCSB.

Reacția lui Cristi Dulca după ce fiul său a plecat de la FCSB

Cristi Dulca a lămurit situația fiului său la FCSB, explicând că acesta își va găsi cât de curând o nouă echipă la care să evolueze, fiind mulțumit de evoluțiile acestuia la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Totodată, selecționerul naționalei feminine a avut și un mesaj tăios, spunând că speră ca FCSB să-l regrete pe Marco.

„Cred că Marco ar fi meritat mai multe șanse, dar nu regretăm pasul acesta. E ca un mariaj care nu a fost pe placul părților. Am vorbit și cu nea Gigi… bine, nea Gigi în stilul său caracteristic.

ADVERTISEMENT

Eu am vorbit cu nea Gigi, lucrurile stau în felul următor: Marco s-a simțit foarte bine, a avut condiții excelente, viața merge mai departe și sper să îl regrete.

A avut o experiență foarte plăcută jucând în Conference League, a avut evoluții bune, nu pot să spun că a fost sub nivelul echipei”, a spus Cristi Dulca, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că nu a primit mai multe șanse la FCSB!”

„Îmi pare rău că nu a primit mai multe șanse și minute în care să demonstreze că poate face față la FCSB, mai ales că a avut parte de un antrenor bun și de un grup unit.

Marco e un jucător care muncește foarte mult, e util la mijlocul terenului, nu iese în evidență nici Casemiro, de exemplu”, a continuat Cristi Dulca.

ADVERTISEMENT

„Chindia ar fi una dintre variante. În țară doar la Chindia se poate întoarce, sunt ceva semnale din străinătate, cam puține, dar vom analiza zilele următoare ofertele. El se pregătește în continuare.

Eu sunt convins că se va rezolva în următoarele zile. Cred că perioada la FCSB a fost una benefică pentru el, chiar și dacă s-ar întoarce la Chindia”, a mai spus selecționerul naționalei feminine de fotbal.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT