Marica anunţă următorul transfer al lui Hagi: “Are oferte din Spania!”

Alex Bradescu   
în Cele mai citite
16/11/2017, 08:24
Marica anunţă următorul transfer al lui Hagi: “Are oferte din Spania!”

Deşi echipa naţională a României nu e impresionează în ultimii ani şi tocmai a ratat din nou prezenţa la un turneu final al Campionatului Mondial (ultima oară am participat în 1998), fotbaliştii români încă mai au căutare pentru echipele din Vest. Iar următorul transfer a fost dezvăluit de fostul căpitan al naţionalei, Ciprian Marica. 

“Din ce ştiu eu, are oferte din Spania”, a spus Marica despre Cristi Ganea. Acesta a fost titularul postului de fundaş stânga la echipa naţională în mandatul lui Cosmin Contra, fiind pe teren şi la ultima partidă disputată, împotriva reprezentativei Olandei. Ganea a avut o evoluţie destul de slabă, însă asta nu i-a descurajat pe scouterii prezenţi. 

Este eligibil pentru Bilbao!

Ganea ar putea fi primul român care evoluează pentru Athletic Bilbao. Fundaşul celor de la Viitorul este monitorizat de formaţia din Ţara Bascilor, pentru care se pare că este eligibil, el copilărind în nordul Spaniei, acolo unde părinţii săi trăiesc şi acum. 

Se ştie că la Athletic nu evoluează decât jucători basci, clubul auto-impunându-şi restricţiii în acest sens, pentru a funcţiona ca o adevărată naţională a Ţării Bascilor. De altfel, şi cealaltă echipă mare a regiunii, Real Sociedad, are o restricţie la transferuri: nu ia decât jucători basci şi jucători străini. Deci, fără spanioli! 

 

Închide ×