Cristi Ganea, lăsat să plece de la Athletic Bilbao: „Nu ne vom despărți de nimeni acum, doar el este excepția!”

Francisc Oprea   
în La Liga
06/01/2020, 21:04
Cristi Ganea, lăsat să plece de la Athletic Bilbao: „Nu ne vom despărți de nimeni acum, doar el este excepția!”
Cristi Ganea are două prezențe în tricoul lui Bilbao, ambele în sezonul trecut. Sursă Foto: Twitter

Cristi Ganea are șanse mari să schimbe tabăra în această perioadă de mercato. Gaizka Garitano, antrenorul lui Athletic Bilbao, a declarat că nu lăsa niciun jucător să plece în ianuarie, singura excepție fiind fundașul român, care va fi cedat pentru a bifa mai multe minute.

Cristi Ganea, aproape de plecarea de la Bilbao

Cristi Ganea a fost transferat de Athletic Bilbao în vara lui 2018 pentru 1.000.000 de euro, însă nu a primit multe șanse în echipa din Țara Bascilor. Fundașul român a fost împrumutat în a doua parte a stagiunii trecute la Numancia, unde a bifat 17 partide în Segunda Division, iar inaintea actualului sezon a fost păstrat de Bilbao în lot.

Totuși, Ganea nu a prins niciun minut în tricoul lui Bilbao în acest sezon și are șanse mari să plece în această perioadă de mercato, împrumut sau cedat definitiv. Antrenorul clubului spaniol. Gaizka Garitano, a declarat că fundașul român este singurul din lot de care echipa se poate despărți.

Dintre cei care au speranța că pot evolua, nu va pleca nimeni! Pe lângă faptul că suntem o echipă care nu se întărește în această perioadă de transferuri, nu ne vom despărți de niciunul dintre fotbaliștii pe care contez.

Dacă echipele interesate de ei nu vor plăti sume importante, jucătorii mei nu vor pleca. Cristi Ganea este o excepție, pentru că are nevoie să joace. Pe restul jucătorilor contez”, a declarat Gaizka Garitano în cadrul unei conferințe de presă.

  • 0 minute a jucat Ganea în acest sezon la Bilbao

Leganes, una dintre variante

Una dintre variantele vehiculate de spanioli pentru Cristi Ganea este Leganes, echipă aflată pe locul 19 în La Liga, dar care, totuși, pare acoperită pentru postul de fundaș stânga. Antrenorul Javier Aguirre îi are la dispoziție pentru acea zonă a terenului pe Jonathan Silva, adus în vară pe 2.000.000 de euro de la Sporting, Vasyl Kravets și Kevin Rodrigues.

Odată cu transferul la Bilbao, Cristi Ganea a pierdut și contactul cu echipa națională, pentru care a evoluat în cinci partide în 2017.

  • 27 de ani are Cristi Ganea
Închide ×