Fotbal intern

Cristi Ganea, primul gol după o pauză de doi ani! Fundașul Viitorului, execuție spectaculoasă în meciul cu Clinceni. VIDEO

07.03.2020 | 15:36
Cristi Ganea primul gol dupa o pauza de doi ani Fundasul Viitorului executie spectaculoasa in meciul cu Clinceni VIDEO
ADVERTISEMENT

Cristi Ganea a reușit să deschidă scorul în meciul cu Academica Clinceni. Fundașul Viitorului a înscris după un șut spectaculos, la care Miguel Santos, portarul ilfovenilor nu a avut reacție. Fundașul împrumutat de Athletic Bilbao în România nu mai marcase niciun gol în Casa Pariurilor Liga 1 din 2018.

Cristi Ganea, primul gol după o pauză de doi ani

Cristi Ganea pare că revine la forma de altădată odată cu revenirea la Viitorul. Fundașul împrumutat de Athletic Bilbao în România a marcat în minutul 19 al partidei dintre Viitorul și Academica Clinceni cu un șut spectaculos.

ADVERTISEMENT

Ultimele goluri ale lui Cristi Ganea reușite în România au fost împotriva Universității Craiova, într-un duel din Bănie, încheiat 3-3. Atunci, Ganea a marcat două goluri și a reușit să dea un assist, fiind desemnat omul meciului.

De altfel, de la acel meci Cristi Ganea nu mai reușise să înscrie niciun gol, pentru că în Spania nu a marcat deloc, ci are două pase decisive pentru Numancia, formație din liga secundă unde a fost împrumutat de Athletic Bilbao.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani a împlinit Cristi Ganea pe 24 mai

VIDEO CU GOLUL AICI

„Viitorul este casa mea!”

Cristi Ganea a vorbit la revenirea sa în România și a mărturisit că a ales să se întoarcă la Viitorul pentru că este clubul la care a avut cele mai mari realizări din carieră: „Am avut oferte și din alte țări, însă am ales Viitorul pentru că este casa mea și mă simt cel mai bine aici.

Eu cred că aceste cinci luni îmi vor fi de folos. Pentru mine a fost o perioadă grea acolo”.

„M-am acomodat foarte bine, ce-i drept, cu vestiarul, însă nu am jucat. M-am întors în România pentru a juca. În primul rând, vreau cu Viitorul să fac treabă bună, să ne calificăm în primele șase locuri și vom vedea. Nu mi-am propus nimic altceva”, a declarat Ganea pentru site-ul oficial al FC Viitorul.

ADVERTISEMENT
  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Ganea, conform transfermarkt.com